Min torsdag!

Idag kl 9 tog jag med lille Carl till Sciens museum i South Kensington! Tänkte vi skulle hitta på något kul. Mötte upp en annan nanny, Kate också men lilla flickan Isla som är några månader äldre än Calle. Vi satte oss på ett cafè i väntan på att det skulle öppna. Jag köpte varm choklad med vispgrädde till Carl, han såg ut som ett litet chokladmonster när han var färdig haha, folk skrattade när de gick förbi! Kate har jag bara träffat tre gånger, hon är från Nya Zeland och är samma åler som mig, jättetrevlig tjej! Den Nya Zeländska accenten är dock väldigt svår att färstå så jag missar ungefär hälften av vad hon säger haha;)

Efter det sa vi hejdå till Isla och Kate och gick jag heml, eller rättare sagt sprang för att han inte skulle somna i vagnen. Lagade till lite köttbullar som jag gjorde från scratch i måndags och sedan var det dags att upp och sova nap!

Anna hade varit i Svenskaffären idag och hade köpt med sig Lingon Grova, prinskorv och falukorv!! Bleb så glad! Så jag och klara sitter och mumsar lingon grova nu=)

Godkväll på er! x louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0