HALLOWEEN FEST - AVATARS




I lordags hade Davron och hans flatmates halloweenfest, hade riktigt kul!! Jag och Kate malade oss heelt bla pa hela kroppen, vi blev Avatars!! Sa javla ballt;) klara va en dodsangel, skitsnygg!! Det va folk pa tuben som bad fa ta kort pa oss hela tiden haha, likadant sen nar vi kom ut pa klubben...det va kuuul :D

Louise

Rosa Bingo – Skänk 50 kr gratis till Rosa Bandet!

Min van Johanna har en pojkvan som heter Erik. Tillsammans med Emil driver Erik en bingosajt, provabingo.se

Denna manaden har de en kampanj som heter Rosa Bingo. Det fungerar sa har:

Blogga och lanka till Rosa Bingo, och mejla sedan [email protected] med en lank till blogginlagget
och de skanker 50 kr till Rosabandet!

Do it!!

 

Haslamcourt 18

Mitt husnamn samt nummer. Bor numera i norra london, och jag trivs helt ok.
Gillar mitt rum som är stort, området är okej men det är lite för långt ut.. Och jag önskar att det vore närmre till Louise, som bor i västra London. Men vi får se hur länge jag stannar i Norr..

Här är iaf lite bilder på mitt rum :)






xx Klara

fin lordags eftermiddag med sma barnen

ar ute i parken med carl och audrey! helt underbart vader!, kallt men vackert! jag ar trott efter en veckas jobb och tva utgangar i rad. ikvall ska jag sitta barnvakt ocksa sa blir inte lugnt forens imorgon. igar va forsta gangen jag och klara gick ut med monika pa jaaaattteeelange!! va jattekul att umgas igen, saknat henne. nu ska vi fortsatta leka kurragomma har...alltid lika kul ;)
hoppas alla far en fin lordag! louise

Thursday at the Office

hohoh..kanns trevligt att kunna saga sa! Jag jobbade pa Dexters idag, min andra dag som maklare och det kanns ganska ballt. Jag har mitt egna skrivbord, dator, telefon och parmar :D Idag har jag fatt gora massa nytt, de slanger mig Right into it!! Vilket jag gillar, lite nervost men jag tror det ar bra. Jag har fatt ringa runt alla vara kunder och fragat efter detaljer om vad de soker/letar efter typ..vad deras budget ar, hur stort hus/lagenhet de vill ha, om de vill ha uteplats m.m. Jag tror jag har ringt hundra samtal idag..helt slut i hogerhanden haha. HAr ocksa fatt ga pa visningar plus att jag fick fota en lagenhet idag!

De ar verkligen jattetrevliga och snalla mot mig men behandlar mig inte som en nyborjare..vilket kanns skont. Chefen har sagt att han vill satsa pa mig och han sa "We are looking to give you a possition as fulltime here rather sooner then later". Vilket later kanoners! Louise

hahaha acklig bild

english breakfast.

Hej hej!

Jag lever, haha. Men jobbet får mign hjärna att koka och när jag kommer hem är jag absolut död och orkar knappt föra en konversation, ännu mindre blogga. Men ska försöka ändra på det.

Nu blir det full english breakfast med mina flat mates, och sen får vi se vad som händer.

Pusspuss

Klara


christian lou bouitin

yep!! jag trode inte heller det va sant nar davron sa att jag fick valja ett pa skor fran christian l. de ar i mocca och sa himla fina. va inne pa harrods i en timma och valde haha. 600pund gick dessa goingar pa. jag har aldrig bett om dem.. det va bara hans ide! jag lovar haha!
louise

tisdag 10 oktober

hur mar ni alla trogna lasare (haha!)? jag mar valdigt bra! har ss mycket att beratta!! jag har aaanlliigeeen fatt ett nytt jobb! inte vilket jobb som helst utan som real estate agent! jag ar saaa glad :) jag borjar nu pa torsdag, ska jobba mellan 6-7 men har ingen aning om vad jag ska gora haha. sa nu ska jag jobba en dag i veckan med detta men framover kommer det forhoppningsvis leda till fulltid! det ar sa himla skont att ha hittat jobb nu sa jag slipper tanka me pa det, nu kan jag faktiskt koppla av pa mina lediga dagar istallet for att kanna stressen! firman heter dexters och kontoret ligger 2 min fran mitt hus, kunde ju inte bli battre!
nannyjobbet gar bra, carl har blivit sa stor! han har lekt med davron ett par ganger och han alskar det! har ar en sot bild pa dem tv :) /louise

RSS 2.0