Är trött

Jag är äntligen hemma efter 15h arbete idag. Jag åkte till familjen igårkväll och sov där eftersom det va tubestike idag igen. Jag sov som en kung i den stora sköna sängen haha. Jobbade hela dagen och hela kvällen för på kvällen gick Anna ut på kalas! Jag är riktigt trött, är ju inte van vid tidiga monar och 15h pass! Imorgon blir det bara halvdag för mig jobb mellan 12.20-18.30 !!! Klara låg och sov på soffan när jag kom hem nu, jag fick ett "Hello, oh good" av henne i sömnen haha.

Natti /Louise

Strike, again...

ja, idag börjar jag halv ett. borde egentligen ligga och sova som skönast just nu, men icke. för det är strike igen och det betyder att jag måste åka här ifrån om en timma,10.00, för att vara säker på att komma fram i tid.. Så jag har redan varit vaken en tid. Ringde och väckte Louise i telefon i  morse vid sju, jag tror inte jag lät så glad.. haha, sorry babe. ;)

Nu sitter jag med min kaffe kopp, ska föna håret och klä på mig. sen ge mig ut i kylan. imorgon är det jag som köper mig en varmare jacka, jag dör ju typ. det är minus grader och jag har bara min skinnjacka, det känns inte som en bra idé?

Aja, vi hörs senare. Får se om Lojs kommer hem ikväll eller imorgon.
/Klara

söndag kväll.

Vi har haft adventsmys här, med glögg och rödvin,haha. Det var jag, Louise innan hon åkte till sin familj, Amanda, Karoline och Mo, en kille från jobbet. Riktigt trevligt faktiskt, och nu när dom har gått känner jag mig ensam. Det är första natten jag ska sova här själv, och nu när jag har varit med härliga vänner ikväll känner jag mig ensam.. Jag har blivit så van vid att alltid ha någon tätt inpå, så nu när jag är själv är det väldigt tomt. Detta är inte bra, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen, puss på er.
/Klara

Oxford Street VIP



Jag hälsade på Klara som va älg på jobbet på VIP dagen

Trafiken va anstängd på hela oxfors st. FOLK täckte gatan!

Sen så gick ja förbi en skyltfönster med denna modellsnyggingen som stod och bara va väldigt snygg utan tröja. Och titta här..

HAN TITTADE RAKT PÅ MIG NÄR JAG SKULLE TA KORT!!!

Utanför tunnelbanestationen

Coca Cola lastbilen!

Denna lilla söta vidio får avsluta inlägget!


/Louise

1a ADVENT

Men kan man tänka sig! Nu är det redan första advent och det är inte långt kvar till Jul! Vad ska man göra till Jul? Jag vet fortfarande inte, ska jag åka hem eller stanna kvar? OM jag väljer att stanna ska jag va med familjen och hjälpa till, kan tänka mig att de behöver hjälp med barnen och matlagning! Men jag får se, det lutar mest åt att åka hem. Saknar ju er lite. :)

Jag pratade nyss med klara, hon är på jobbet, vi måste skaffa oss en adventsljusstake! har de sådana här? Eller kanske måste man göra en egen? Ni ska få lite bilder från igår lite senare! Är sä glad att ha kamera igen höhööhöh!!!

/Lousie


Födelsedagskalas!!



Ikväll sticker vi ut till Nick's födelsedagsparty på Club Valbonne! Ska åka och möta upp Monika och klara nu. Köpte den svarta toppen idag som jag tänkte ha påmig ikväll till mina svarta "loos-fit" byxor!! Idag va det VIP dag på oxford st så det va riktigt mycket folk, vart kommer alla ifrån kan man undra??!! Men jag va ledig och va såklart tvungen att dra mig ut till vimlet! Köpte ju kamera också:D

Party party, hejj hej! /Lojs

VI TOG TUMMEN UR


...och köpt oss en kamera. Vå andra blev ju stulen ..humm. Jag känner inte igen märket men han sa att det va bra så jag litade på honom! Fick det för £69 vilket va väldigt billigt fören sådan kamera. Så nu jäklar ska det tas bilder .. rätt trött på webbcamera!! Vi tog dn svartaaaaaaaaaaaaaa=)

/Louise


älg?

Idag är det V.I.P day på oxford street, och detta tycker min chef vi ska fira genom att klä ut oss till... Djur!
Jag gillar inte att klä ut mig, men gick till Poundland imorse, smart klara det kallar vi planering.., och hittade ren horn, så jag tänkte, jag kan ju vara en älg? Louise tyckte väl idén va sådär, men det skiter jag i. haha.
Så nu ska jag förvandlas till en älg, eller iaf försöka.. haha.



Klara?

Jag klär ut mig till min största skräck, detta blir en bra dag. haha.
/Klara

salsa dancing..!

Så, igår blev det Salsa dans för mig, Louise, Amanda, Karoline och Frida. Mycket trevligt måste jag säga. Det var billiga corona och tequila shoots, 2.50 £ haha, men vi tog oss inte för mycket. Louise är ju på jobbet nu, och vi är ansvarsfulla flickor! :)

Men det känns verkligen som man lämnar London i dörren och när man går ner i trappan kommer man till Columbia eller Mexico. Det är helt underbart! Musiken, alla par som dansar på dansgolvet, den glada stämningen och den otroliga värmen. I love it! Folk som besöker London, ni ska absolut gå dit. Bar Salsa, Charing Cross Road. Torsdagar är bäst, då är det 4 £ i dörren, och billig Corona ;)

Nu ska jag äta en stor macka, vi hörs.
/Klara

ledig, igen! :O

hoho, fredag i london, vädret är uuunderbart och jag ska väl snart ta mig ut och se vad dagen har att erbjuda. Vet att amanda är ledig idag med, så kanske ska möta upp henne för en promenad eller något? hade ju varit mysigt tycker jag, tralala.

Nu vill jag ha mer kaffe, vi ses snart.
/Klara

SALSA BABY

Nu jävlar ska vi få oss et rejält träningspass!! Jag ska in och möta upp Klara, Karoline och Amanda. Vi ska till salsaklubben och skaka roommpaa! Ska bli skit kul! Som jag skrivit innan tycker jag det är den absolut roligaste dansen!!! Underbart att få svänga lite på höfterna, snurra runt och bara få röra sig till de härliga salsatonerna!!:D 
 
Hälsningar från lojsis!

Nostalgi

Blev alldeles nostalgisk nu, tittade på Scrubs och hörde en Alejandro Fuentes låt. Jag satte mig och lyssnade på hans album på Spotify och massa minnen kom fram. Det va mer än ett år sedan, jag hade denna låten som alarmsingnal, varje morgon vaknade jag upp till denna sången och ibland va det i en viss famn.

Kommer ihåg att jag va så lycklig! Denna sången kopplar jag med allt som hände förra våren/sommaren! Och jag blir glad och helt pirrig i kroppen när jag hör den, det måste ju bara betyda att de va just de känslorna som kom fram då. Det va så mycket kul som hände, en fin tid.

Alejandro Fuentes, All Im running for

25 November

Tror minsann ni har löning där hemma!! Va kul, då blir det dra på Centrum kan jag tänka mig!  

Idag är jag ledig ledig ledig skööööööööööööönt! Kände att jag behövde det. Sov riktigt länge och nu har jag bara myst här hemma med nutella, julsånger och dator.

Idag fyller fina Monika 23 år! Massa hjärtan och glitter till henne=) Vi ska nog ta med henne till salsa klubben ikväll! Ska se om jag hinner baka en liten tårta med. Ska se om jag ska köpa en kamera idag med, SAKNAR!!

Hörs senare. Puss


/LOUISE


Bilder från utgång 21 November


Mina underbart vackra vänner

Jag och Agnes

Linda, jag, Agnes, Monika, Kesja och John

Monika, jag och dansk kul kille

Abdou, Michelle, Kevin and me

David, Agnes, Monika och Kesja

Nouria, Agnes and Khatarina

David and kesja

Abdou and Monika

Kesja and John

Svenneparet Joel och Linda!

Me Agnes och Monika

En svensk David

karoline, Klara, Agnes, Monika, David and Me


Skit Kul kväll med gamla jobbakompisarna från Bershka! Miss them!!!!!


Congratz!

Vi sänder massa gratulationer till vår älskade Anna, som fyller 19 år idag, och klarade teorin igår!
Puss på dig älskling!


let's sell some shoes..

Ja, ska snart iväg till jobbet igen. Hoppas på att sälja idag så dom inte sparkar mig, ;) haha.

Ikväll blir det salsa, det ser jag fram emot. och tydligen ska Torsdagar vara den bästa dagen på detta stället, så det blir kul!

Louise är ledig idag, och det förtjänar hon. Det verkar som det är krävande att vara nanny, jag vet iaf att jag aldrig hade klarat det. Jag och barn, njaa? haha.

och, förhoppningsvis, kan vi snart fylla bloggen med bilder igen! :)

Cya laterr aligatorr,
/Klara

Härliga onsdagskväll!


Kommer in genom dörren, ytterkläderna fortfarande på, sätter mig i soffan och klara kommer med två öl och säger cheer's mate! Härliga onsdagskväll! Heiniken på flaska £1 i vår kärleksaffär runt hörnet! Fine grejjer!

Förövrigt så har jag jobbat mina 10 timmar idag.. Sprang iväg imorse 7.15 till tunnelbanan som tar mig till Kings Road där min familj bor. Det ligger i Chelsea, Kings road byggdes i slutet av 1700 talet. Den går mellan Buckingham Palace och upp till .. kommer jag inte ihåg hö! Men i alla fall, så va den byggt ENDAST för kungen, det va alltså bara han som fick åka på vägen! Tänk om det fortfarande va så idag?

Längs med Kings Road liggen en park dit jag brukar ta Carl och leka. Brevis parken ligger tre jättebyggnader. De byggdes på 1700-talet och va så kungens egna sjukhus. Idag är det boende för pensionärer som förr va soldater eller jobbade på flottan. Så nä se är ute och går i parken bär de alla sin gamla uniform på sig!

Nog om det! Vi har tänt ljus, ätit lite mackor och kollat lite tv. NU äntligen ska jag krypa ner. Jag bad klara sitta uppe lite längre haha.. tycker det är så mysigt att somna när det är ljud omkring mig! När man slipper att blåsa ut sista ljuset själv.

Godnatt på er / Louise

oxford street via sloan square/kings road.

that's what i'm off to!



/Klara

Eat Pray Love.

Med denna film spenderade jag minförmiddag/eftermiddag. Den är med Julia Roberts, och Tuva Novotny(!) är med i den. Den va faktiskt riktigt bra, och fick mig hungrig. Haha. Så jag vandrade iväg till Iceland och köpte mig en färdigrätt,som faktiskt va god. Så nu är jag mätt och belåten, har diskat och ska nu plocka undan lite här så ska jag sen bege mig iväg för att möta upp Louise där hennes familj bor.




Cya!
/Klara

ledig idag!

Idag är jag ledig och det är så skönt!
Jag ska spendera många timmar i sängen, sen ska jag städa lite och vid sju tiden ska jag möta upp Louise vid oxford street för att fixa en sak.
men nu blir det film.
Puss på er

/Klara

I väntan..

på att Louise ska komma hem bjuder jag på ett logginlägg. :)

En tung dag. Det går inte bra på jobbet, ser verkligen fram emot att vara ledig imorgon. Jag har kommit in i en period där jag inte kan sälja, och det tär på mig då jag känner den konstanta pressen att jag måste göra det..!
I vanliga fall brukar jag jobba bra under press, men nu vet jag inte. Jag har låst mig lite så måste komma ur det igen. Tack dock för att man har så fina jobbarkompisar som är så söta och piggar upp mig :)

Nu vill jag att Louise ska komma, tråkigt att sitta här själv ju. haha.

/Klara


tik tok.

Jag vaknade betydligt tidigare än nödvändigt idag, men då har jag ju tid på mig iaf. kommer säkert sluta med att jag springer till tunnelbanan sen ändå..

Stackars Louise gick upp i ottan idag för att ta sig till jobbet, och jag tycker att jag får gå upp tidigt. haha.

Musik kanalen är på med högsta volym, nu ska jag dansa lite ;)

/Klara


Att jobba som nanny

Är verkligen inte det lättaste om man har två söta yrväder som älskar bus att passa! Helt crazy ibland! Tänk att så många kvinnor jobar med detta dag ut och dag in! Stort berömm till alla er mammor där ute.

Idag jobbade jag som vanligt 8.30-18.00, det blir 10h så det är ganska långa arbetsdagar. Men det är så många aktiviteter hela tiden så dagarna går fort!

Idag har det vart hämtning och lämning från skolan, matlagning, och lekplatser! Efter vi vart där tog jag och två-åriga Carl, bussen till en skola där de hade en lekgrupp! De dansade och sjöng barnvisor. Jättegulligt!! Kommer ihåg när jag gick på sådana grupper!!! Sen va det bara till att springa på bussen igen och muta med sötsaker för att komma hem innan pysen somnade!

Galet men kul! Nu är morsan trött och ska sova, ny dag imon! Då ska jag ta med barnen till ett barn-museeum;)

Pussnatt


monday morning!

tja rå! ;)

Det är måndag igen, veckorna går så sjukt fort!
Louise har åkt iväg till barnen, och jag ska snart iväg till mina skor.. Snacka om att vi har två helt olika dagar att spendera, varje dag.. haha.

Igår köpte en kund 6 par uggs av mig, det är typ 1000 pund, det tyckte jag va sjukt. Hon vill inte ge lite pengar till mig..?

Pratade med mamma igår kväll och pappa nu, det känns bra. tror det kan bli en bra dag.
Puss på er /Klara

Hård helg!

Hej!
Kan man anta att man hade kul igårkväll om man vaknade 19.00 idag? I guess so haha;)

Det har vart en toppenhelg! Anna och Sarah har vat här, som sagt så gick vi ut i fregads med Nick till mayfair club. Det blev massa dans och hade skit kul! (synd att vi inte kunde ses mer tjejer!!!!!!)  På lördag morgon efter bara ett par timmas sömn fick man vakna tidigt för arbetsintervju hos en annan familj som behöver nanny. Det är en vän till den familjen jag jobbar med nu. De bodde i knightsbridge. Två bran en tjej 4 och en pojke på 2 år. Vi får se hur det gick!

Igårkväll hade Linda sitt leavingparty på Zebranos. Hon har också lämnat Bershka nu. De trillade in gamla vänner från Bershka som jag inte sett sen jag slutade så det va skit kul at se dem igen! Vi stannade kvar till sist, dansade till sista låten spelades vid 4 någongång! Gick hem sedan och somnade ...vaknade nyss ja haha!

Nu är det redan söndagkväll, vi ska nog ladda ner någon bra film, springa ut och köpa lite godis och bara slappa! Hörs imorgon, Pussisssssssssssssssssssssssssssssssssss /Louise


Nu blir det röj!

Snabb upptadering

Igår kom Anna och Sarah, vi gick ut och firade det på Club mayfair! SKIT KUL TJEJER!
Idag åkte jag på arbetsintervju, det gick nog bra!
NU åker vi in till Zebranos för Lindas ett leavingparty! Resten av tjejerna kommer med, längtar:D

Puss på er. Ha en mysig lördagskväll!

/Louise

what's my name?

Hur bra är inte denna låten? och hur snygg är hon inte i videon??!?



/Klara

Äckliga lakan och billiga skor

Nu åker jag in och möter upp fina flickorna Monika och Linda, tror det ska shoppas lite snygga skor i Carnaby st. för deras del! För mig kanske det bli en kaffe om jag har tur. Behöver köpa lite saker till vår lägenhet med. Typ tavlor och söta ramar man kan ha med kort i, för att får det lite hemtrevligt! PÅSLAKAN är ett måste med, har haft samma sen vi kom hit, börjar bli lite äckligt nu.. även fast vi självklart tvättar dom!!!

Jaja, hörs senare! /Lollisen

Underbara torsdag!

Idag är jag ju ledig! En faktiskt förtjänad ledig dag;)

Just nu ligger jag bara och njuter, att veta att jag slipper åka här ifrån! Att jag faktiskt kan stanna i London! Det känns underbart, jag är inte klar med denna stad än, det är så mycket mer att se. Så mycket mer att uppleva, man har inte vart i London förens man har bott här, skulle jag vilja säga.

Du kan åka en weekend, se allt folk, de röda telefonkioskarna och åka turist- sightsingbussen. Det du upplevt då är bara lukten av kladdkakan. Men att faktiskt få ta en bit och stoppa in den i munnen, känna smaken och dess konsistens, det är DET som gör kakan värt att baka!! Det är DÅ man faktiskt sett och upplevt London!
(En metafor för er som hade lite knepigt där) 

Jag har sagt att jag kan åka hem stolt när jag rest min egen staty.
/Louise 

 Nu vet ju jag vad jag ska springa till affären och handla! Fyfan va sugen jag blev!:D


Louise har äntligen ett jobb!

Har väntat i tre veckor på att får skriva den meningen här på bloggen!

Jag är nanny hos en svensk/engelsk familj. Det är två livliga barn, en tjej på 4 och en pojk på knapt 2 år. Jag pratar svenska och dom förstår allt men dom talat eneglska tillbaka. Bra träning för mig!
Jag ska jobba där månd, onsd och fredagar. Mina uppgifter är i princip allt. Hjälpa till på morgonen, lämna och hämta från skolan, leka, laga mat, plocka undan, bada och natta. Följa med till simmskola, balett träning och andra aktiviteter.

Idag va min första jag och det va jättemysigt! Tog bland annat lilla killen till en jättefin park/squar där han fick cykla sin röda fina cykel i flera timmar! Han kan inte riktigt säga mitt namn så han kallar mig mest "Maaamiiii" ..känns lite speciellt att svara på haha.

Berättar mer en annan dag. Sov gott!
/Louise


Första dagen på jobbet!

..Är alltid lika nervöst, vad det än är! Det där med att va ny på jobbet är inte alltid det lättaste. Man ska lära känna och förstå männinskorna man jobbar med, man ska lära sig deras regler och man ska hitta sin egen plats och roll i spelet. Hoppas att det gå bra, knip tår och annat fr mig tack!

Hejdå! /louise

....

Det är redan onsdag idag, veckorna går så fort! Ska iväg till jobbet om en timma typ, sitter här och njuter av mitt kaffe. ska väcka Louise nu som ska iväg till jobbet.

Det blir inte roligare än så just nu, jag säger Godmorgon och går och äter en macka.
Vi hörs!
/Klara

Redan tisdan?

Jag trodde det va måndag idag, nej då säger min mäklare att det är tisdag!

Som sagt så vill ju vi fyra flytta, jag, Klara, Monica och Agnes. Så vi letar efter ett hus/lägenhet med två bedrooms. Vi har sagt att det får ligga mellan £300-£350/week. För det priset får du till exempel ett helt okej möblerat engelskt hus, med två sovrum, en toalett och ett gammalt kök. Det är runt 3500-4000 KR var, fastän att vi är fyra pers som tränger ihop oss i ett tvåmanna hus. Det ligger helt okej centralt. Mellan 20-30 min med tunnelbanan in till Oxford. Närmre än så kommer man knappast.

Vår mäklare på foxtons har visat oss ett antal olika hus som har vart rikigt fina! Men inräkna med både 6veckors deposition, en månads hyra och foxtons Fee avgift blir det runt £4000, £1000/var som ska betalas när man flyttar in. Vi vet ju att just nu har vi inte dom pengarna just nu..

..Så varför vi tittar på nytt just nu är väl mest för mälkaren är väldigt söt och det är trevligt att få sightsing i en minicooper genom London;)


Någon är ju på dejt just nu

..men inte är det jag! Men en mysig dag har det vart i alla fall! Vi har gått runt i Westminister, ätit brända mandlar och sett massa saker. Igår fick vi varsin biljett av Klaras dejt till London Eye så när mörkret lagt sig tog vi en tur i den! Sedan mötte vi upp hennes dejt och jag åkte hem och sitter nu här haha. Funderar på vad det gör, romantisk promenad i månljuset, tittar på en trevlig film i biomörkret eller kanske sitter på en mysig pub och dricker öl? ..Eller nej just det, så va det ja, han va ju nykterist! Vad är det för kille du funnit klara, hur ska ni kunna leva tillsammans?!;)

Jag vill med gå på en romantisk dejt! Strosa runt på gatorna, bara gå och prata, glömma tiden, skratta och känna de där pirret i magen. London är faktiskt en väldigt romantisk stad. Det är så mycket vacker överallt. Man kan bli helt förtrollad ibland. Det är en riktigt bra stad för singlar, men nog ännu bättre för kärlekspar:) Kan va kul att få dela allt vackert med någon.

En fin liten sång. Puss

/Louise

Day off !

Igår hamnade jag och Klara på någon slags dubbeldejt! Vi var på The O bar.. dock så va min dejt en av de tråkigaste och mest ointressanta människa jag träffat. Men fiffig som jag är va jag snabb med att sätta mig så långt bort från honom som möjligt så hamnade brevis Klaras dejt ;) kalaskul!

Idag är vi ledig så vi ska ta vara på denna, faktiskt soliga dag, och göra något kul! Ikväll ska vi träffa dessa killar igen och åka London eye, jag har bara åkt det på dagen innan så kan ju va kul att se London by night! Vi ska nog ta oss till ett par museeum ockå!

Talk to u later!

En vanlig morgon

För er som inte vet så delar jag och klara säng, inte an allt för stor en. Jag skulle vilja säga att den är runt 1.20 sådär! Imorse öppnade jag mina ögon och jag har Klaras ansikte se sådär en centimeter från mitt. Måste medge att det va väldigt obehagligt att vakna upp till en sådan syn. Klara öppnar sakta ögonen, tittar på mig förskräkt och säger "förlåt". Sedan vänder hon huvudet åt andra hållet och somnar om.


Söndag i London!


Jaha ja! Då lagade man lite söndagsmiddag till sig själv då. Tyvärr blev det pulvermos.. men helt okej om man kryddar till det lite. Saknar söndagsmiddagarna hemma hos mormor! Då behövde man aldrig oroa sig för att få pulvermos i alla fall.

Nu ska jag äta sen ut och träffa Monika, va allt för längesen nu! Krams


14 November 2010

Har inga bildbevis från igår men ojoj vilken händelserik kväll! Vi va på favvo stället Zebrano i Carnaby. Vilken underbar julpyntning dom här där by the way! Spring dit och kolla alla ni som har en sväng förbi London. Men i alla fall, galen kväll, chefen kände igen oss sen sist så det bjöds på allt möjligt! Till och med skjuts hem halv 5am haha.

Det va så roligt när vi såg ett gäng killar i en soffa i hörnet med backslick, välklädda och champagneglasen i högsta hugg. Jag sa till Klara "Va!! Klara Kolla, jag visste inte att det fans stekare i London, helt seriöst så har jag aldrig sett det här innan"
Killarna drar upp en snusdosa och självklart va dom Svenskar! Helt okej otrevliga sådär haha

För övrigt så va en av killarna så fruktansvärt lik dig mr Rundenstam så det va otäkt! Han hade dock brunt hår, men resten va precis som om ni va enäggstvillingar! Lite läskigt nästan.


Min älskade

Jag saknar dig så otroligt mycket. Saknar hur du alltid fanns där när jag behövde dig. Du va alltid den som jag kunde dela min glädje med. Du va den ända som hjälpte mig genom sorg. Du är så vacker, du är så fin, du är helt underbar. Du har allt som jag behöver. När jag är mig dig känner jag mig på något sätt hel. Utan dig är jag tom.

Jag kan tänka mig att det har fallit damm över dig nu. Säkert flera lager. Jag saknar dig. Jag saknar att ta dig i mina händer och lägga dig i mitt knä. Jag saknar att få fingra på dig. Att få bli ETT med dig.

Det gör mig så ont, att veta att du inte finns där när jag kommer hem om kvällarna. Att du inte står där och väntar på mig. Det saknas en pusselbit av mig nu...min älskade gitarr.


Saknar att få spela The story med Brandi Charlie när allt känns underbart .. (älskar live versionen)

/louise

Irriterad !

Faaaan! För det första så vaknade jag först nu och har sovit bort halva dagen!! Sen ser vårt rum ut som skit, det är kläder och grejer över allt, det är salthögar på golvet överallt för det tydligen har spillts lite rödvin på heltäckningsmattan! Sen är det berg med disk!
Vi börjar om ..
Åååå! vilken härlig dag, jag tog mig en låång förtjänad sovmorgon! Men titta vad är det jag ser på golvet? Lite att städa idag tror jag, va kul! Då har jag ju någonting att göra! Kanon!

fan alltså , alla dessa optimister som finns ute i världen ibland vill man ju bara dränka deras huvud i grädde eller nått. Nej, men ärligt talat! Ibland kan det bara bli lite FÖR mycket. Jag skulle vilja säga att jag själv är en lite mitt i mellan, beroende på vilket humör jag är på, oftast så har jag en posetiv inställning till allt jag gör. Men idag vaknade jag kanske på fel sida. Här om morgonen kom jag på mig själv säga till klara "Åh, det är så jobbigt när det är fint väder ute fär då måste man gå ut!"  ..haha pessimist.javisst!

Nu ringde precis den femitioelfte mäklaren, ska springa på visning nu om 45 min, med det låg i Bow så ska nog hinna!

Dom här två husen såg vi igår!

/Louise

Bar Salsa.

Igår mötte jag, efter att ha blivit upptvingad från sängen av Louise som sen inte alls följde med utan hon kröp ner i sängen igen..., upp med jobbet för en "leaving drink" för en av managerna som har fått sin egna butik. Efter denna trevliga händelse styrde jag och Amanda stegen mot Tottenham Court road och Bar Salsa. När vi kom dit var det det Live band och par som dansade med varandra i den hetaste salsan ;) haha.

Kan ärligt säga att det inte var mycket söta killar, det var mest äldre herrar som slängde runt en i en salsa, men det var fruktansvärt kul! Rekomenderas starkt! Visserligen kostade det £ 8 att gå in, men jag antar att man får se det som en gym avgift, för det är Jobbigt att dansa salsa! Ursäkta mig nu, men jag svettades som en gris. haha.

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, jobbar stängning ikväll, kul på en lördag ;)

C ya later.
/Klara

Det får bli Salsa! :D


Ska bli trevligt att få röra lite på flääske! Ha en mysig fredag.

Ps. Intervjun idag gick riktigt bra! Gullig familj! Dom frågade om jag va villig att resa med dom också, till ex Caribien i vår, det låter ju toppen! :)

Hörs imon / Louise

Borat eller het salsa?

Klara trippade nyss iväg på sina klackar för att ta en drink med hennes jobb. Själv sitter jag just nu och häver i mig Cola, en chokladkaka med tragiskt god caramellsås i och chips som du kan göra anknäbben med. Älskade Borat börjar ju nu snart på tvkanalen FilmE4! Kan inte missa! (tänker på dig Jesper när jag ser denna!) 

Kanske sätter jag på mig fjäderkjolen lite senare och följer med dom till salsaklubben som dom skulle vidare till efter några drinkar. Salsa är absolut min favoritdans! Blir helt kär när jag får se ett par dansa salsa, dansen är så fruktanvärt äkta och vacker!



Fredag, redan!

Idag är det fredag, jag är ledig och vi ska ut och träffa Louise mäklare som ska köra runt oss i sin mini cooper och visa oss hus. Jag känner mig dock krasslig, håller på att få feber igen så det blir att klä på sig rejält, men fortfarande vara snygg då han tydligen är en pudding ;)

/Klara

Bilder från en grym kväll med Richie Kotzen


(De två killarna till vänster va svenskar, från skara. Dom hade åkte till london för att se Kotzen live!)

Vi fick tillslut bilder med bassisten, nöjda! Killen på bilderna som liknar Jesus va sångaren i förbandet, dom spelade riktigt heavy Rock n` Roll!

/Louise

Vin och ostkväll!


ha en mysig torsdagskväll allesammans! Ta det lugnt med flaskan;)

/lojs å  k

Nu händer det grjejer!

Nu ringre två stycken olika familjer helt plötsligt som behöver nannys! Intervju imorgon! Håll alla tummar att det går bra tack!!

Lite tips hur jag ska vara och säga imorgon på intervjun för att det ska se ut och låta som om jag är bäst på barn?:D

Jag som hade tänkt att boka sverigebiljett senare idag!

En lite peppande bild va jag tvungen att slänga in.. blir nog party party med denna flickan och syrran senare:)

/arbetslös Louise i london

Wow!

Igår va riktigt grymt! Richie Kotzen kommer jag verkligen fortsätta lyssna på! Vad tyckte du om honom pappa göran? Idag har jag ett "Biiiiiiiiiiip" i mina öron dock! Ljudnivån va väl inte riktigt anpassad för en människas öron haha. Vi tog massa bilder med Kesjas kamera så visar dom imorgon.

Idag vaknade jag av att det forsade ner vatten. Jag tyckte först det lät som det va innomhus men så tittade jag ut och såg inegting annat är regn! Mysigt:)

/Louise


Musik klipp.

Lägger in lite klipp av One Self och Fink med, det är riktigt bra. Lyssna :)

One Self - Bluebird




One Self - Over exposed


Fink- Sort Of Revolution


Fink - If Only


/Klara

One Self.

Hemma efter jobbet,mätt efter en pizza njuter jag lite av att vara ensam och lyssnar på One Self och Fink (Tilde, du kommer gilla Fink!) som en på jobbet rekommenderade. Gillar det starkt!

Dagen på jobbet var seeeg, det har varit dött nu i typ en vecka, och det är inte kul. Jag har sålt skit, som min manager så snällt pekade ut idag,haha.

Jag hade två månaders "probation evaluation" (stavning?) igår med Natt, en av mina  managers som är helt underbar. Hon sa att allt var bra, jag skötte mig riktigt bra men jag måste böja sälja mer, för ca. 2000 £ mer i veckan :O
Om jag gör det inom de närmsta fyra veckorna, så ska jag få ett fulltidskontrakt, vilket innebär att jag kan ha en lägre produktivitet för att få min provision, så det är ju något att sträva emot.. Det skulle isf bli efter jul. Om jag inte har blivit utbytt av en storsäljande "Christmas Temp" då.. haha.

/Klara

Ikväll- Richie Kotzen


Ikväll drar vi och tittar på Richie Kotzen i Acamady Islington. Grym på gitarren och jag gillar rösten! You can't save Me tycker jag faktiskt är riktigt bra, och gitarrspelet i början på I'm Losin You är grymt! Vad tycker ni?

/Louise

Nu är det jul i vårt hus!


Gick in i vårt supermarket för att handla mat..men och kom ut med julsaker haha! En vit liten gran, ljusslinga, små röda rosetter och röda ljus! Så nu jävlar har man julkänsla! Tycker det är kul att fixa lite och göra det till ens eget. Vårt rum är ju lika sterilt som ett fängelse. Ställde det på klaras nattduksbord, hon kommer SUCKA högt när hon får se det! Lite det som är meningen;)

/jultomten hoho!

Skicka mer Snöbilder! :D

Denna snyggingen skicade härliga bilder härliga Jönköping som nu är täckt med snö! Underbart! Här är det juldekorationer och julkänsla vart man än kommer, men ingen snö ...änsåläng.

Kunde inte ladda upp bilderna från dig eve, vet inte varför. Men här är några andra från dagen innan vi drog till London med en söt nos. :)




/Lollo

Bricklane

Ikväll hamnade vi i Bricklane med klaras härliga jobbakompisar! Vi va 6 tjejer, alla i par haha! Norska och svenska. Vi gick till en bar, drack lite öl och tjatade. Vissa av oss beatboxade och stod på huvudet med.. humm vem kan det vart?!

Jag, Louise, åkte till banken och sedan en säng till svenska kyrkan. Sofie tipsade mig om att familjer söker nannys där. Jag gick dit och skrev ner lite nummer som jag ska ringa imorgon. Jag passade på att köpa mig en kopp kaffe och de underbara kanelbullarna med! Jag kröp upp i en av sofforna, kände mig som hemma så tog av mig skorna och  bläddrade i en vecko revyn. Blädrade plötsligt till sista sidan där Josefin min fina syster blev intervjuad och en jätte söt bild!:) rev ut sidan och tog med den hem. Förlåt gud.

Det är så bra att gå till kyrkan, man kan sitta där och bara lyssna på vuxna som små pratar med varandra på svenska. Det är känns faktiskt lite som hemma när man kommer dit. De varma kanelbullarna hjälper ju såklart med;) Det va två mysiga timmar í alla fall. Nu ska jag krypa ner. har endel att fundera över. Jag ska inte somna direkt. Jag ska filosifera lite. Nattipuss

God mat och kramgo kisse får ni bild på idag!

/Louise


Bara fortsätta leta ..

Jag hade ett missat samtal från familjen nu, såg att dom lämnat ett meddelande på telefonsvarern där hon sa att det var jättetrevligt att träffa mig och önskade all lycka till men dom erbjöd en annan tjejj jobbet som hade nanny erfarenhet i London sedan 5 år tillbaka. Fan .. det kunde jag med ljuga ihop att jag hade.
Nu känns allt skit surt och jag orkar ingenting. Ska jag åka hem nu då?

Tack fina Anna som jag fick ett samtal från, det gjorde mig i alla fall glad

Louise


Godmorning sunshine!

Should we maybe start writing in english?

Njaaaa kanska inte. Idag är det en ny morgon med många nya äventyr som ligger och väntar runt hörnet ..hehe. Nej! För allt jag kan tänka på är om nannyfamiljen ska ringa snart och ge mig besked! Det är så jobbigt att dra ut på det. Jag är inne på gumtree nu och söker mer jobb. Jag sa det till klara imorse, jag har nog lämnat 50 Cv.n sedan jag kom hit och även gått tillbaka till de ställerna jag lämnat på ett antal gånger. Det börjar bli lite tröttsamt. Men har ju inget val så får ju bara fortsätta leta.

Nu ska jag ta och göra mig en riktig frukost ...och fortsätta stirra på telefonen ;)

later / Louise

Cooking.

Nu har vi tagit tag i livet lite. Vi åkte till Tesco och handlade fläskkotletter, potatis, pepparsås och champinjoner. och Louise fick sin gele efter mycket om och men. ;) Så nu lagas det mat med smöör, haha. Louise har smör i allt hon lagar så det är kanske tur att hon inte lagar mat allt för ofta ;) haha.

Men denna festmåltid ser vi fram emot.
Åter kommer med bilder, från camen, när det  är klart.





/Klara

time fly..

som louise skrev igår,  har vi nu varit här i två månader. det är sjukt!
det känns som vi kom igår, men så  mycket har hänt så det kunde lika väl varit ett år sen.
Jag älskar att vi är här, att vi gör det här. med min Louise <3


söndag? måndag?

Känns som en söndag idag,en sån söndag jag hade hemma innan jag flyttade hit. Alltid ledig, det var tider det.. haha.
Men idag är det en måndag i London och jag är ledig. Har massa "att göra" saker på agendan idag, så det är väl snart dags att ge sig iväg. Men det ser så kallt ut ute.. usch!

/Klara

2 MÅNADER

Det hade jag glömt! Men idag är det ju faktiskt exakt två månader sedan vi kom till stora staden. Som jag skrev förra gången så känns det fortfarande bara som en början. Vi är inte klara med denna staden än! Vi har så mycket mer att upptäcka. London kan man aldrig se färdigt! Det finns allt här, och det bästa, det finns något för alla! Jag och klara har dock ställt oss frågan, finns det någon för alla? I en stad med ca 10 milj invånare så känns det så!  Jaja denna resan har fortfarande bara börjat. Detta är bara början. Snart sitter vi någonstans och tänker tillbaka på den här tiden vi hade här. Vart vi är då , det vet man inte, Men vi vill ha london som ett minne man kan leva på .. så därför ska vi bara ha jäkligt kul just nu!! ..Hur underbart låter inte det?

Firar det med lite bilder från systrarilondon i fredags med tjejerna!



Puss och godnatt / louise


Buurrrrrr

Ska ta på mig tröjor, jackor, mössor och vantar nu och gå till mataffären och handla lite middag tills klara kommer hem. Jag har städat vårt äckligt stökiga rum med! haha, jag har till och med tvättat klaras lakan, tyckte det fick va nog nu. Dom va fruktandvärt ofräsha.. sorry klara men det va dom!;) Frågan är vad jag ska laga, tips? Det är sååå kallt ute! Fats i torsdags så va det 19 grader här! I November!

Jag tror det får bli Kyckligwok, så himla gott! och lite creamfresh blandat med mangochutneysås till!! Jag kommer bli en bra fru!
Hörs sen! och håll tummarna för att jag får jobbet!!

Pussis /Loui


Här kommer favoriten!


För ett år sedan spelades denna hit in! Varsågoda folket, en egen producerad låt som många av er hört förut!
Text : Klara
Musik: Louise

Det gick skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!

Jag har iaf köpt nutella att trösta mig med, tragiskt nog fungerar det!!

Jag klev upp tidigt imorse ur den varma sängen för att åka till Earls Court. Va hos en svensk/engelsk familj på intervju om nannyjob! Jag kunde se redan innan jag kom innanför dörren att den som bor här har gooott om pengar! En riktigt lyxig lägenhet! Har aldig sett något så fint här i london! Två små sötingar kom och mötte mig vi dörren (deras barn haha). Vi satt och pratade en bra stund! Frugan va sådär runt 30 år och jobbade för sin pappas företag, så jag har dock lite förutfattad mening om henne. Frågorna hon ställde va väldigt lustiga. Men jag tror jag skulle trivas! Hon skulle intervjua tre till idag och sedan imorgon också. Jag vet inte hur det gick, Sitter klistrad framför datorn till imorgon och väntar på svar;) Vill verkligen ha jobbet! Hoppas att jag gjorde ett bra intryck.

Om jag inte får detta är det likamed Bye bye London, hej hej Sweden!


going out..

Nu har vi käkat lite, god pasta på Vapianos. Det är så bra i London att det kostar lika mycket att äta ute som att äta hemma, eller i princip iaf. haha.

nu ska vi ta på oss klackarna, sen blir det utgång på Studio Valbonne. En lugn kväll då det är jobb imorgon igen och Louise ska på intervju. Så vi ska sköta oss. ??

;)
/Klara

Nu drar eliten, kvar blir ju skiten!


Vet fan inte vart vi ska! Köpa en kamera lr ngt ... ikv blir det KUL !

Bye, Louise och k

Varsågoda att bli avundsjuka!


Rihanna- Kan inte sluta säga hur jävla grym denna tjejen är!!

Morgonsund har allt annat än Guld i mun

Vet inte ens om jag har något mer att säga! haha!
Kul kväll igår, vi va på Zebrano en stund. Ägaren fick se oss och tydligen så tyckte han om oss för han flyttades oss från där vi satt först till ett bättre bort precis vid DJ'n haha. Sen kom han med Jäger i omgångar till oss. Han sa " I know you are a big fan of Jäger in Sweden". Vi tog oss sedan till Strawberry Moon och dansade loss. Ett bra ställe, dit vill i gå igen! Det fanns en dans scen.. den gillade vi. Hur vi kom är en annan hstoria haha! Nejdå det gick pappa och mamma;)

/Loi och Klark


It's friday my friends



En mysig,men ack så blöt, dag med sofie idag!:) Nu har jag hunnit duscha och fixa masssaa så nu känner jag mig fin!:) Så nu åker tönten in och möter upp Soffii, Saris och Klaris för att gå ut och skaka lite rumpa! Ha en gò fredag fina ni!

/Loi

Nanny ?

Jag har suttit ganska mycket på inernet och sökt jobb! Jag hittade bla en svansk familj som sökte en svensk nanny. Jag har mailat lite fram och tillbaka med henne och vi ska ses på intervju på söndag morgon (ska försöka att inte va bakfull haha). Jag frågade henne lite om tider och lön och enligt mina beräkningar så är det helt okej! Om man jämför med Bershka så är det både bättre betalt, mycket mer ledighet och helt klat mindre stressigt!

Månd - 3.15-6.15
Tisd - 8-19
Onsd - 8-19
Tord - 8-19

Timmar - 36/vecka
Lön - £275/vecka

=£7.6/h

I och för sig så är dom en svensk familj så de borde betala mer eftersom dom vet hur dålig en lön på £7.6/h skulle va i Sverige. Men det bästa är att med detta jobbet skulle jag ha nästan ett heltids jobb men är ledig mellan fre-sönd varje vecka! Och då har jag tid att va en vilsen flicka i london!

Nu är frågan, vill jag ha ett jobb som detta eller är ett barjobb eller sko/klädaffär jobb bätter? Jag menar bara att jag vill träffa folk, på bershka lärde jag känna jättemycket fina människor som jag fortfarande har bra kontakt med! Vad tycker ni?? Lite hjälp hade vart kanonhjälp!


/En klyven Louise.. där va jag allt lite fiffig!;)


Godermorgon!

Jag ska iväg till jobbet om typ en och en halv timma. Ibland vet jag inte vad jag tänker med när jag ställer klockan.. tänkte iaf gå till affären och köpa lite frukost/lunch som man kan äta. Sen blir det jobb till halv tio, och sen ska vi möta upp systrarna hellström och några grabbar från deras jobb och ta oss en sväng om. Det är vi förtjänta av. ;)

Igår såg vi ju Rihanna (!!!), overkligt att sen tjejen som är en världskändis som man har sett upp till och haft som idol under flera år. Det är bara inte sånt som händer. haha.

Sen åt vi lite mat på ett mexicanskt ställe som ligger vid Sofies och Sarahs hem, Loco Mexicana hette det tror jag och rekomenderas starkt. Deras starter är riktigt billiga och de är som ett riktigt mål. Sen bjöd killarna vid bordet brevid oss på Margaritas, ja tack ;) haha.

Det var en trevlig kväll,något jag behövde  efter en jobbig vecka..

Pratade med pappa igår med, tack för att du är underbar far. <3

So long
/Klara

Rihanna - Live

Vi är sjukt nöjda här borta efter att få ha sett Rihanna live!!Ball dag!
Vilken vacker människa hon är. Hon måste va en av dom snyggaste på hela vårt jortklot! Efter att ha sett henne kan vi ju säga att det är inte mycket man själv har som man är speciellt nöjd med haha. Westfield va packat med folk men vi hade platsen längst fram. När vi ser Rihanna komma gående framför oss blev det helt jävla overkligt.

Sofie och Sarah ringer och säger att Rihanna kommer till Westfield och ska tända deras julbelysning! Vi staack dit så fort vi kunde och tog plats längst fram. Det va värt att vänta två och en halv timma!!

Rihanna tog över scenen med sina killerheels, en röd,lite lady gaga stuk kjol, en biege korsette och en gullig liten rosett i sitt rödflammiga hår! Här har ni bilder på henne ikväll! Våra bilder kommer imorgon

Photo by: JP/AAD/starmaxinc.com 2010  11/4/10 Rihanna turns on the Westfield Shopping Centre Lights. (London, England)  Photo via Newscom

47069, LONDON, UNITED KINGDOM - Thursday November 4, 2010. Rihanna arrives at the Westfield Shopping Center in London to switch on the Christmas lights. Rihanna is gearing up for the November 10th release of her fifth studio album entitled 'Loud'.  Photograph:  Smart Pictures, PacificCoastNews.com

47069, LONDON, UNITED KINGDOM - Thursday November 4, 2010. Rihanna arrives at the Westfield Shopping Center in London to switch on the Christmas lights. Rihanna is gearing up for the November 10th release of her fifth studio album entitled 'Loud'.  Photograph:  Smart Pictures, PacificCoastNews.com

Nu kan jag somna gott! Puss & Kram /louise



4 November -2010


Underbart fin morgon och en kul katt! Klara åkte precis för att vaxa sina ben och armhålor! Vår roomie studerar nämligen sånt och behövde en frivillig att dra bort hår från. Klara va villig! Nu ska jag in och möra upp sofie! Ska förhoppningsvis hitta en svensk affär som ska finnas någonstans där dom säljer KAVIAR och svensk LÖSGODID!!!

Funderar på om man skulle köpa en ny kamera idag. Inte kul att aldrig kunna ta bilder!

Bussgarage!

Efter en lång dag på Londons gator så va jag jättetrött! Tunnelbanestrejken gör mig GAAAALEN!! Bussarna är alltid knökfulla så dom åker bara förbi, en efter en! Väntade i 50 min på min buss och när jag väl kom på tog det 40min för att få en sittplats. Jag vaknar plötsligt upp i en kolsvart avstängd buss! klockan va halv 11! Jag får panik och undrar vart fan jag är. Jag ser då hur busschauffören går förbi bussen, jag börjar knacka och ropa! Han såg mig som tur va och gick och öppnad och sa att han inte såg att jag satt på bussen. Jag va i ett bussgarage!
Gick ut på gatan utanför och undrade hur jag skulle ta mig hem , vart hade jag hamnat haha? Kände mig så himla dum. Där satt jag och sov och visste ingenting, varför sa ingen till mig av dom som gick av sist liksom??!

/Louise .....klart det va jag!


3 November -2010


Här sitter jag och gör inget vettigt! Har massa att göra ..inte minst hitta jobb! Jag hoppas på att en familj som jag mailat till kommer maila tillbaka, ett nannyjob! Nu ska jag till banken och ta ut pengar till hyran!

OBS!! Nej pappa Göran, jag skojjade om sopgubbejobbet! Jag har inte tagit det alltså! Det va bara ett "i fall det krisar" jobb!!

puss


En kväll på Mayfair


 En mysig utekväll i September då vädret tillät bara ben!

dreams..

Louise hittar alla hennes drömmar. Bilen, jobbet och Pojken. jag, ja jag jobbar. rättvist? inte så va? ;)

/Klara

darrig i bena ?

Hej! Idag mötte jag upp mäklaren Jordan som jobbar för foxtons. Han visade mig fem hus, jag kommer ihåg ...INGA! Tycker det är dumt att anställa så sociala, söta och trevlig mäklare. Hallååå vill man inte att kunden ska fokusera på lägenheten ?????


/Louise

Internet Cafe!

Jag sitter har i Oxf Circus och letar jobb pa Gumtree! Har vart med Monika och tittat pa nar hon har shoppat idag.. haha kul! Fick vara hennes personal shopper;) Men jag far mina pengar pa onsdag sa far ta igen det da!

Jag hittade ett jobb har, Street Fundraising £8.50 p h plus bonuses Immediate start! kan det vara nogot for mig kanske? Tror man stadar gator och sont, planterar blommor och gor fint! Det kan ju va kul! Bra betalt med ..om man jamfor med Bershka dar jag bara fick £6.80 per timma!

Cool Kille; Hej, vad jobbar du med do?
Louise: Joo men du vet jag stadar gator, sj? 


Jag och mitt superteam!:D

/Louise


Kareoki i Bow, vem trodde det??

Jahadå! Vi har hittat vårt favortställe!! Sjöng sånger, dansade med gammelmormor och drack öl!


RSS 2.0