Drömmar

Sitter uppe och vantar pa att Kate ska komma hem. Hon har varit i Italien men kommer hem nu i natt:) Ska bli skont att fa lite sallskap! Imorgon ar det jobb som vanligt men inte farens kl 11 sa blir sovmorgon!

Det ar sa roligt for detta huser har fyra sovrum och ett vardagsrum. Men just nu bor vi 11 personer i detta huset haha! Lite familj och lite kompisar som stannar nagon vecka sadar..haha helt galet med tanke pa att vi bara har en toalett;) Och just nu ar jag den anda tjejen i huset haha. Tva av killarna har varit ute och rest jorden runt! Det ar sa roligt att bo med sant har folk, jattekul att fa hora historier och hur de lever sitt liv. Man blir sa sugen sjalv pa att ta tag i att gora nagot likadant...

  • resa jorden runt?
  • backpacka genom europa/asien?
  • flytta till australien..frankrike?
  • aka till sverige och plugga?
  • stanna i london och satsa pa maklare ....??

Sorg

Jag haller med dig Klara, allting du skriver ar sa sant. Har i London missar vi inte en rad, det ar pa framsidan i varje tidning! Pa framsidan ser man bara en smilande Anders Breivik, kanner hat nar jag ser den bilden. Jag tittade pa ett klipp fran BBC innan, dar de intervjuar Anders pappa, han sager dar att han absoult inte vill ha nagonting mer med sin son att gora mer, nagonsin.

Jag skanker manga tankar till alla drabbade, deras familjer och Norge. Har tant ett ljus har, det lyser for hoppet just nu.

From Norway.

Det som har hänt i Norge den sista helgen är fruktansvärt, och det finns inte ord att beskriva detta på. Att först höra om explosionen i Oslo, där mina älskade syskon befinner sig.. och sen på det hemska på Utöya.
Helt plötsligt står det runt hörnet, det är hemma allt detta händer. Vad detta något man kunde tro? Trygga, underbara Norge - utsatt för terror?

Igår såg vi det långa fackeltåget utanför jobbet. Det va otroligt vackert. Jag fick rysningar, tårar i ögonen. Kände hur jag ville titta bort. Jag klarar inte av att titta på mer nyheter eller läsa fler artiklar. Jag kan ta en paus, de människor som var där, kan inte det.

Nu är det vår tid att visa stöd, kärlek ska övervinna allt?

/Klara

Tillbaka i London

Nu ar jag tillbaka till verkligeheten! Vem kunde tanka sig att jag nagonsin skulle ha semester i jonkoping och sverige;) Det va en bra vecka faktikst. KUl att traffa alla vannerna och familjen igen! Men det basta va att fa lite miljoombyte fran london. Det va som att komma till ett paradis nar man fick andas in havslukten.

Jag kom hem igarkvall, sa idag va jag ledig. Jag har fatt ganska mycket gjort! Packat upp och tvattat, stadat, ringt ett par viktiga samtal och skrivit klart mitt CV till maklarjobbet! Sa nu ska jag springa ner och kopa lite Thai-mat och mysa framfor en film  ...sjalv buhu! Saknar Davron, han ar i Sverige just nu och har varit i Paris.

Puss

Min klippa. Mitt berg. Min trygghet.

Båstad!

Det blev ett par stressiga dagar i jönköping och några i bovallstrand! Men hann traffa lite folk i alla fall! Önskar sa klart jag kunde stanna langre men nu ar det back to work som galler och destenation Båstad! Dar stannar vi till Sondag och sedan hem till London igen! Saknar det!! Nu kommer snart pappa och plockar upp mig sa ska packa ihop det sista! Ha en fin helg allihopa:)

Puss o kram Lis

Mot jönköping wooohoo


SItter på bussen just nu.. jatteutträkad va jag, men sa sagja ju att det fanns internet uppkoppling och ojj sa kul det blev da:D Jag ar nastan enssam pa bussen sa sitter med fotterna pa andra satet och laptop i knat! Nu ar jag jatte spand pa att komma till jkpg!! Traffa pappa, karro, ida, eve, jesper och alla andra!! Ska bli saaaa kul! Stannar bara till fredag sa far ta vara pa tiden. Sittre med en påse svenskt godis med såklart;) .nehe, nu ar det dags att kliva av snart! Ses om en stund pappsen!

Pussssss /Louise

SWEDEN


Antligen ska jag aka hem till sverige! Imorgon kl 6 bar det av. Jag aker med jobbafamiljen sa det lar bli en livlig flygtur haha! Sedan ska jag spender helgen i goteborge med dem och sedan aker jag for att besoka familj! Hamnar nog i bovallstrand.. men vill till jonkoping med!! Aja det ordnar sig. Nu ska jag packa vaskan och bege mig till deras hus. Sedan ska jag saga hejda till Davron ..kanns inte kul:(

Men ska bli saaaaa skont med 5 dagars ledigt! Pussss till alla ni:**

West Kensington!

Yess Sir! Da har ja flyttat till rikemansstallet haha. Kensington ar faktiskt jattefint! Om jag jamfor med Bow ..haha. Dock sa betalar vi £500/manad for ett litet rum..lojligt!!! Men nu bor jag West istaller for East vilket kanns valdigt mycket battre aftersom det ar mycke narmre till jobbet och allt annat! Anyway, jag bor tillsammans med Kate nu, vi delar hennes pytte pytte lilla rum! Mina resvaskor star i hela huset haha! Jag har inte packat upp NAGON TING far ju inte plats haha.

Helgen spenderade ja med Davron, vi tog det lugnt, shoppade lite, gick pa mysiga resturanger, kopte med take away och satte oss och tittade pa manen vid Trafalga Sq och hyrde cyklar och cyklade runt. Nu har jag en hel veckas jobb framfor mig sedan bar det av till Sverige pa torsdag! Pa sondag landra jag i Jonkoping! Ska bli sa kul att fa se er igen!! Vet inte riktigt hur jag ska spendera mina dagar..


Jag och Kate ...och Tom

Efter 10 Månader - Utflyttning


Klockan ar 02.30 AM och jag har precis packat klart alla mina grejer! Imorgon sa lamnar jag detta rummet efter 10 månader! Det kanns konstigt. Det anda som star kvar ar klaras halvfulla Jack Daniel's flaska som star kvar i fonstret.. den har statt dar sedan vi flyttade in. Ska nog lamna den dar en stunde till. Nostalgi. NU ska jag krypa ner i en tom sang, i ett tomt rum. Men ska tillagga att jag kan knappt vanta pa att fa flytta harifran. For fasen vilket helvete det har varit ibland!

Jag och monika lyckdes inte hitta nagot bra på de tva veckor, eller rattade sagt, jag jobbade 70h forra veckan sa jag hade ingen tid och Monika lag allvarligt sjuk hela veckan. Sa Monika har flyttat in hon sin pojkvan Abdoul och Kate ar sa sanll sa jag ska fa dela rum med henne! Sa imorgon flyttar jag in med Kate i West Kensington, dar far nya äventyr borja!:) ska bli kul!!

/Louise

Hur vackert hade det varit?



Maybe one day.
Vill bara säga att jag är glad för Lousie skull. Hur sjukt är det att hon har en pojkvän, och jag har träffat han en halv gång? haha
/K

Louise Nattskriver

Lange sen?? svar JA! Men jag ar aldrig hemma nu for tiden! Om jag ar hemma kommer jag bara for att sova. Denna veckan jobbar jag alla 7 dagar. Anna har akt ivag pa tjejresa till St Tropez och stannar torsd till sond. Jag har alltsa  barnen sjalv nu.. och jag kan ju saga att dessa tva dagar har tagit dod pa mig! Idag va tararna inte langt borta. Efter att jag hade tagit Audrey och Carl och varit och simmat sa va de tva sma monster som vagrade lyssna pa allt jag sa. Nar jag val fatt Carl att sova ska jag lasa saga for Audrey, da somnar jag i hennes sang och vaknar av deras pappa petar på mig haha. Awkward!! Jag har lite nyheter som jag inte berattat har på bloggen

Nyhet 1-
Vi har blivit vrakta fran var lagenhet! Var landlord kom in i vart rum nar Monika lag och sov och sa att vi har tva veckor pa oss att flytta ut. Den andra agaren av huset ska namligen flytta in i vart rum. (Det va det Andy sa men vi vet att det ar for att var flatmate Jola inte vill ha oss har)

Nyhet 2 - Nu pa mandag ska jag pa intervju med en maklarfirma i Chelsea. Det ar en tjej som kanner en van till mig. Hon har rekommenderat mig till hon jag ska pa intervju med! Ska bli saaaaa spannande!! Ar lite nervos ocksa. Hoppas verkligen att jag kan framsta som en representabel framtida maklare:D Ska gora mitt absoluta basta for att charma dem!

Nyhet 3 - Sen jag kom till London har jag lart mig ata- Peperoni, engelsk korv, sushi, brockoli, homus, soyasas...dessa grejer ar typ det basta jag vet just nu haha!

Nyhet 4 - Louise har hittat en pojk som gor henne valdigt glad. En pojk som alltid far henne att skratta. En pojke som alltid talar om hur mycket han tycker om henne. En pojk som ar underbart harlig och rolig. En pojk som alltis finns i hennes tankar. En pojk som ar hennes pojkvan.

Saknar dessaa..

RSS 2.0