FRED!

Ja, det är denna boken jag har suttit och läst lite ur nu på förmiddagen. Nu ska jag dra på mig skorna och vandra ner mot färjan som ska ta mig till jobbet. Tinie Tempah är i stan för Hove festivalen, vem vet. Han kanske är sugen på en mör biff?


/Klara

Alex Moreno

Hemkommen efter en valdans kvall haha! Jag slangde ihop fyra midsommarkransar och sedan drog vi oss mot midsommarfest nummer 2 pa Club Park Lane. Hade sjukt kul och dansade tills svetten bara rann haha! Svenska DJ Alex Moreno va dar och spelade. Det borjade med att vi tva tog ett kort ihop med sedan slutade det med att hela vart gang och Alex drog till en riktigtg lyxlagenhet i westminister pa efterfest! Jag blev helt chockad over hur blyg Alex var! Men han stod och pratade med mig hela kvallen ;) ..maste fa skryta lite haha! Kom precis hem, alla sov over i lagenheten och nu idag bestallde vi hem pizza och lag kollade film haha! Herre gud! Ungdomar;)

Nu ska det duchat for guuuuud vad varmt det ar ute!

/Louise

Glad Midsommar!!!!


Jag som trodde att det skulle bli en halvseg dag i mitt rum i london pa midsommar! Men icke, vi hade basta dagen! Pa dagen blev det pick nick i Hyde Park med Davron och de andra, sedan shopping och  efter det drog vi alla till klubben Maddox som hade svensk "Midsommarfest tema". Sa jaavla kul va det! Det va en grymt fin klubb med bara svenska flaggor over allt!! De hade till och med gjort en midsommarstång som man dansade runt! Det spelades svansk musik och bjods pa svensk jordgubbstarta och champagne! Vi dansade hela kvallen och hade skitkul:D MIdsommarkransen va på hela kvallen haha!

Det ar midsommarfirande i Hyde Park idag, far se om vi orkar dra dit! Nu, viiiiilllaaaaa!! Puss /LOuise

Onsdag!

Jag och Monika sitter och tjattrar! Det ar sa mycket som pagar just nu haha. Vet inte riktigt vart jag ska borja! Nu ska jag springa ivag en snabbis for att traffa Davron. Vi ska hyra cyklar och bara cykla runt lite:) Brt sa har du lite brev har till dig Klara ...haha, du vet vad det ar;) Nej nu maste jag ga! Ha en bra kvall!

/louise

Ps. Tycke vad ni vill om inlagget nedan, mamma bad om att jag skulle ta bild med min fina kamera pa min nya man, dar fick hon det ;) haha! Ds.

Vacker!


foto: Louise

Fel?

På något sätt känns det lite fel att blogga på denna bloggen nu när jag inte befinner mig i London.. Jag kommer ju tillbaka dit iofs, så jag kanske bara ska forsätta, eller ska jag skapa en egen blogg?

Ni får iaf lite bilder från idag, jag har köpt träningsskor och börjat ett nytt liv. Är ganska stolt över mig själv, haha.


Denna dag då jag inte skulle till jobbet gick jag längst vattnet till färjan.


Detta är restaurangen där jag jobbar. Mör Biffhus Arendal


Pappa tyckte jag skulle sätta mig i solen och läsa lite, så det gjorde jag.


My babes :)


Det faktum att jag har pengar igen steg mig åt huvudet, ooops. ;) Men detta är
faktiskt första gången jag spenderar pengar här :)

Vill ni se mer bilder från Arendal, eller vill ni att detta enbart ska vara en London-blogg? Mamma, jag vet vad du tycker ;)

xx Klara

Vill du bli min flickvan?

Davron tog igar med mig ut pa mysig middag. Efter det strosad vi fran Covent Garden mot Piccadilly Circus. Nar vi stod vi fontanen mitt på piccadilly sa tittar han mig i ogonen och fragar men sin sotaste rost.. far jag chans pa dig Louise, vill du bli min flickvan?

Tontigt gulligt och lite romantikst. Jag blev lite generad men fick fram ett litet "jaa". ´Han sa att han ville ga till Piccadilly for det va dar vi sags forsta gangen och att det va exakt en mand sedan vi traffades. Saa Jahopp..sa da har man pojkvan. Jag ar glad, kanner att just nu tanker jag bara pa vad som gor mig glad for stunden. Orkar inte tanka pa detta forhallandet som om vi har nagon framtid. Jag lever for stunden just nu.

Det va ju bara en flicka som hittade en pojke som gjorde henne glad, sprallig och lite nervos. En pojke som gillar henne ootroollliiggt mycket. Flickan bor i lonodn och ar 20 ar. Bara en gang i livet. Ibland far man chansa. Aven fast det inte allt va sahar flickan hade tank att det skulle bli...


/flicka i london

Long time, no ...blogg!

Well, jag ska skarpa mig! Jag har inte riktigt varit mig sjalv den senaste manaden. Pratade med mamma och pappa idag och berattade hur jag glommer saker, tappar saker, kommer forsent och bara ar allmant tankspridd! Det ar val sa det blir nar man ar lite kar I guess?? Gillar det lite anda:) Fick antligen skypat med fina Klara, saknat henne!

Jag har inte sagt detta men min van Monika har flyttat in har i mitt rum! HOn gjorde det for en vecka sedan men vi sov inte tsm forens igarkvall haha. Vi har vara andra hem ocksa ;)

Jag och min nya roomie

Norway Calling..

Japp, anlände för tre dagar sedan till Arendal som är min slut destination för ca. 2 månader. Idag är det tredje dagen på jobbet som gäller.. Min kropp värker, haha. Men tror detta kommer bli bra. :)

/Klara

Inflyttning!!

Idag efter jobbet kom Monika och hennes pojkvan med alla resvaskor! Hon ska namligen flytta in har, tar over efter Klaris. Vi va har hemma och packade upp och fixade en stund, sedan tog hon med sig tandborsten och de akte hem till pojkvannen. DE har ju inte setts pa 3 veckor sa forstar dem haha. DEt har varit valdigt skont att ha tva veckor for mig sjalv har; inte minst sangen. Anda sa har inte varit sjalv mycket!

Imorgon ska jag ta taget 6.15 fran mig. Ja maste va pa jobbet tidigt for Audrey och Anna aker till Disney Land. Carl ska fa stanna hemma med mig sa jag ska stanna hos dem till torsdag kvall. Ska bli mysigt att ha tva dagar med lille Carl helt sjalv! Far se vad vi hittar pa. Det ar ju mycket ansvar i alla fall!

Kanner att jag skriver vaaaaldigt sallan och vaaaldigt trakiga inlagg! Hoppas pa att jag blir battre snart!

Kraaaaams /Louise

Vaknade till sötaste lappen imorse ..

Roses Are Red,

Violets Are Blue,

Sugar Is Sweet-

But Not As Sweet As You..

/Davron

Slarviga Louise

Jahaja da va den nya BlackBerryn borta! Jag maste ha tappat den nar jag sprang hem i regnet igar! Sa javla ledsen blev jag. Detta blev valdigt dyyyrt! Sa ingen telefon langre, maste ga och fixa en ny! Sedan sa trodde jag att jag tappat bankkortet ocksa sa det sparrade jag... hittade det just i garderoben..

Jag har heller inte bokat biljett hem till midsommar heller... inte blivit av. Pga att jag inte haft ngt kort heller. Jag kanner mig samst just nu! Inte mycket gar ratt just nu...

Mitt nr: 07407073070

Next destination : Arendal via Oslo

Japp, dagen är kommen. Väskorna än en gång packade. Nu ska jag snart hoppa in i bilen tillsammans med Tilde, Angelica och pappa och köra övergränsen till vårt grannland i väster, som vi så många gånger gjort förut. Men denna gången är det annorlunda. Jag lämnar mamma hemma, åker med pappa och tjejerna till Oslo för att lämna dem vid sitt nya hem. Sen ska jag imorgon sätta mig på en buss ner till Arendal, ensam och åka ner till mitt hem för sommaren. Hur sjukt är inte det då? Men jag tror det kommer bli bra detta, jag är redo för en ny utmaning.

Finns det intresse bloggar jag om detta, men får se hur mycket det blir. Är väl inte riktigt Flickor i london, men jag vet inte om jag kan hålla mig ifrån att blogga lite ändå ;)

Det går inte ladda upp bilder så skiter idet, nu drar jag :)

xx Klara

BlackBerry Bold

Hej svej!!! Har ligger jag nojd och glad for min nua telefon:D den har allt man kan onska sig! Helt otroligt;) Naaaaeeee men jag ligger har utslagen fran igar, kom hem vaaldigt sent! Sov inte manga minuter innan jag skrang till jobbet imorse! Distrikt line gick ju saklart inte sa kom forsent blaaaa! Igar va skitkul och gratis ar ju gott haha! Ska vila lite nu sedan mota upp Davron for bio, blir nog Hangover 2!

Nojd Louise!

Shopping Torsdag!

Motte upp Kate igar runt kl 12 på Oxford Street for att va lite smakrad. Det slutade med att jag va hemma kl 6 med si sa dar tio shoppingkassar! Va sa himla langesen jag gick och shoppad med en kompis pa riktigt! Sjukt kul ju haha! Liten harlig fika hann vi med ocksa med Kate's van fran nz och hennes pojkvan och senare lunchade pa Garfunkels. Riktigt bra dag:D Ja kom hem med klackar, jeans, byxor, sommarklanning, linnen, halsband, parfym och lite annat kul. Hittade ett par skor jag letat efter lange och ett halsband som bara va saa fint!

/london

Wiskey Mist


Nu drar vi in mor Mayfair och klubben Wiskey Mist for att mota upp Davron och ha en grym utekvall!! Just nu sitter vi pa en bar med trubadur som ar sa javla duktig, en ol till och jag gar upp och sjunger med haha! Ha en harlig torsdag!!

Kramss

Tack skatteåterbäringen..

Pengarna inne på kontot, tur det då jag har massa att fixa inför Norge, jag och mamma ska iväg nu. Cya! :)
/Klara

mobilblogg

hejsan pa er! sitter pa taget hem och haller pa att somna! igar va en kul kvall. vi va inte ute allt for sent men blev inte mycke somn i alla fall. ja och kate drog oss in mot klubben amika runt 11 tiden. nar vi narmar oss tycker vi det ser hemstk tomt ut pa folk. vi marker sedan att den klubben ar ju stangd! jag kom ju da pa att det va ju mahiki vi skulle till. jag star bara och asgarvar och kate star och suckar o kallar mig mer eller mindre idiot haha. vi som redan va sena fick hoppa in i en taxi och aka anda till mayfair! dar stod hela abacombri and fitch ganget oxh vantade haha. det kom in kistor med frukter i och massa sugror, de hade gjort nagon rolig blandning av massa frukt och rom.
inte nog med att vi va sena.. vi hade rakat satta pa oss nastan exakt samma klanningar haha..awkward!

summertime..

Det har sen klockan 11 varit 30 grader ute och solen lyser inte ens.. Inne i mitt hus är det 29 grader så det är svårt att veta vart man ska placera sig i detta land. haha.
Jag ska iaf snart hoppa in i duschen och åka ner och möta upp Anna H, väldigt efterlängtat! :)
xx Klara

Va kul att ni vill att vi fortsatter med bloggen!

jag vet att jag har varit vaaaaldigt dalig pa att blogga senaste veckan. men det har hant sa mycket haha. ar det inte jobb sa ar det pojkar (eller pojke ska jag val saga) och ar det inte pojke sa ar det stadning och ar det inte stdning sa ar det pojken anda.. hihi. kanner verkligen hur jag har tagit vara pa varenda timme i alla fall, bara for man sitter barnvakt till klockan 01.30 betyder inte det att man inte kan traffa sin lilla flirt efter. och bara for vi bor en timma med tag bort fran varandra sa betyder inte det att vi inte kan ses varje dag. och bara for han vill se x-men pa bio blir inte jag sur for det betyder ju bara att ja kan konsentrera mig pa honom istallet.. och det basta av allt.. varfor somna kl 23.14 nar man kan va uppe till 05.45 och prata hela natten? ta vara pa tiden du har.. det skulle jag vilja saga en underbar mandag som denna.
pusss. louise

Livstecken från Sverige.

Hejsan hejsan. Här sitter jag nu i min säng i hemstaden. Amanda är på besök och det är himla trevligt.

Att lämna London var något av det jobbigaste jag gjort. Att åka i väg i taxin och vinka hejdå till Louise var fruktansvärt. Jag satt där i taxin med stora tårar trillandes ner från kinden. Jag fick säga till taxi chauffören att åka fort, för jag klarade inte av det..
När jag sen satte mig på planet började tårarna rinna igen.. Personalen tittade oroligt på mig och gav mig en kudde, tack så mycket.

Så nu sitter jag alltså här, solbränd som bara den. Saknar London, saknar dig Louise, saknar alla underbara människor. Ångest kommer då och då, och det är väldigt mixade känslor. Självklart underbart att vara hemma med familjen igen. Jag har fått träffa vänner, jag har Amanda här på besök. Och, jag kommer ju tillbaka snart.

Jag kommer nog inte kunna hålla mig borta från bloggen, så det blir ett gästinlägg då och då ;)


Jag och Amanda i min trädgård idag.

xx Klara

Fredag 3 Juni

Ja jag lever! Kande inte for att blogga igar bara. Jag maste fraga er.. ska jag fortsatta blogga? Det ar ju inte flockorilondon langre? Aja, jag vet ju att min mor och far ar trogna lasare i alla fall haha.

Igar va en liten trakig dag som sagt, jag va iprincip vaken hela natten tills att Klara skulle ga upp for att aka till flygplatsen. Foljde med henne ut till taxin och vinkade hejda. Tararna kom nar hon satte sig i bilen och de borjade aka ivag, da fattade jag hur tomt det skulle bli. Men jag skarpte till mig framat eftermiddagen, jag stadade och gjorde jattefint i rummet, nya lakan!!!

Runt kl 7 igarkvall drog jag mig in mot Notting Hill for att mota upp Kate och tva killkompisar till henne. Vi tog en ol ute i solen och sedan drog vidare for middag pa en thairesturang. Riktigt gott! Sedan gick vi vidare till en bar for ytterligare en ol i solennedgangen:) Mys!! NU ska jag springa till jobbet! De ar tillbaka fran Sverige.

Puss o kram louise


2 juni 2011..

Klockan är 05.02, jag har sovit i ca. 3 timmar, jag är inte trött..
Allt är packat. Det är dags att lämna London för nu, och ge sig ut på nya äventyr.
Jag lämnar London och alla dessa underbara människor jag har fått lära känna under dessa månader, ni kommer bli otroligt saknade. Det är en lätt ångest som kryper sig upp i kroppen, en känsla av glädje blandat med sorg.
Nu får Louise bo här själv, i detta lilla rum i denna stora stad.. Det kommer bli bra. Jag kommer tillbaka.

Solen har gått upp, det kommer bli en underbara dag..

xx Klara - Sista inlägget som Flicka i London.

Sista kvällen for flickorilondon

Har sitter vi, i var sang som vi delat nu i 9 manader. Detta ar sista kvallen och darmed slutet pa var resa tillsammans. Vi har pratat om alla minnen vi har harifran, alla ar oforglomliga. Jag har en klump i magen for att klara ska lamna. Hur ska det bli nu? Jag ska bo har ensam. Klara ar ju london for mig. Tanken pa att det at sista gangen vi ligger i denna sangen tillsamman med vara datorer i knat gör mig typ tarogd. Vill inte. 

Vaskorna star nu fardigpackade, inatt åker hon ifran detta. Lamnar mig och london for att aka ivag pa nya aventyr. Jag ar glad for hennes skull men just nu kanns det sa javla sorligt. Usch! Jag ar stolt over oss, over att vi gjort detta. Att vi va sa envisa och klarade av allt detta vi astakommit under denna tiden. Det har varit en helt underbar resa med helt underbara minnen att minnas. Det har saklart varit svart ocksa men det har hjalpt oss att blivit starka, Nu klarar vi allt! Jag kommer sakna dig Klara, nagot otroligt. Men du kommer alltid finnas med mig i mina tankar. Älskar dig min basta van

Sa... vi far val bara saga att detta ar slutet pa denna bloggen ocksa, inga mer flickor i london...

7 september 2010 påvag till London utan att ha en aning om vad som skall handa

satt på starbucks i en vecka dag ut och dag in for att hitta lahenhet

bodde pa hotell...eller rattare sagt Tonys hotell haha

hade inte rad med hotell langre.. bodde mer eller mindre pa gatan

checkade in pa londons hemskaste hostel, varsta natten i vara liv

vi blev nekade ..lagenhet efter lagenhet

Bodde pa gatan igen...sitter utanfor hotell for att fa tillgang till internet haha

vi hittade aaaaaantligen lagenhet och begav oss ut for att hitta jobb!

Vi hittade bada jobb, jag pa Bershka och Klara pa Office, Vi skaffade Oystercard's

har borjade alla klaras underbara morgon bloggupplagg.. kaffekoppen va alltid med

Vi bar oss ut i londons galna uteliv...lookin fabulose!

sa har kalt va rummet nar vi flyttade in... innan det fylldes av vad vi samlat pa oss

utgang med Nick och ganget.. dessa underbara glommer jag aldrig!

korde pa LOndon style

sedan kom familj och vanner och halsade pa...

Stylade av proffs frisorer
'
vi va med om de mest galna kvallarna ....

och nu sitter vi har, bilden just tagen ....1 Juni! Sista kvallen pa detta aventyret!

Har fatt minnen for livet av denna resan. Hur vi levde livet, fullt ut! Vi tvekade inte en sekund, vi tog verkligen vara pa alla chanser vi hade. Det va den mest underbara tiden! Och inte tala om alla underbara vanner som man fatt for livet. Linda, Monika, Kate..ja ni vet vilka ni ar. Jag ar sa fruktansvart glad att traffat pa sa fina vanner.

Love u always and forever /Louise

RSS 2.0