tillbaka till varadagen..

Nu är en underbar vecka i Sverige, två härliga dagar i Norge och ett galet firande av Louise slut.
Om 20 min är det jag som rör mig mot jobbet, semestern är slut..
Ska ärligt säga, känns så där. Men det är det som är livet, jobb och slit, för att kunna ha kul sen!

Så, ha en fin dag!
Klara

27/2-11

Grattis Louise! Nu är du tjugo år, gammal räv!
Underbart dygn här med dig i London, galna är vad vi är. och är inte det underbart?

Älskar dig tjejen, Grattis!!


Torsdag 24 Februari 2011

Och en glad Louise för imorgon komma min mamma! ÅÅHHH vad jag längtar!!! Ska bli så kulk att se dem! Nu ska jag springa och lämna till baka ett par skor. Köpte ett par och skulle ha dem i storlek 7, när jag kommer hem har jag fått  dem i storlek 4 ... fick ju inte ens i lilltån! Jag börjar klockan 4 idag, ska baka mängder med köttbullar, sedan blir det babysitting!

Idag är det bara EVELINAS dag!! Hon fylle 20 år idag och jag hoppas du får världens bästa dag! Saknar dig söta nos! Love you. Pusss


tiden går för fort..

ja, så var det snart dags att lämna Sverige igen. Det är lite vemodigt ska jag säga, visst blir det bra att komma tillbaka till London, men önskar att vissa folk kunde följa med.
Det är har varit en härlig vecka, skönt att bara ta det lugnt, göra sånt man vill.
Nu ska jag börja packa, sen ska jag ner till mormor och morfar och prata lite, sen så bär det av mot Norge och dess huvudstad.
Vi hörs!
Klara

onsdag.

det är redan onsdag, ångesten att lämna sverige imorgon börjar komma.. men det ska ju bli kul att komma till norge och träffa mina syskon och vänner igen med så klart, blir svårt att lämna släkten och flickorna här bara.
just nu sitter jag och lyssnar på Eliza Doolittle och väntar på att de ska komma hem från praktiken. ikväll ska vi äta mongolisk buffé med Angelicas familj, mys! sen blir det nog en liten utgång, fira sista kvällen i härliga Sverige.
ska se om jag kan ta med mig föräldrarnas kamera, eller så har vi ju tildes telefon så vi kan ta bilder och minnas detta, och så kan jag dela med mig :)
men bjuder på tilde från när dom va i london över nyår, vet hur glad hon blir när jag lägger ut bilder på henne ;)
Klara .

Hemkommen!

Känns konstigt att inte behöva skriva "Hej Klara, sitter visst barnvakt ikväll, glömt det! Kommer hem sent!!" idag.

Kom precis hem här, sitter och mumsar på de sista chokladdigestive och vindruvor. Är jätte trött nu, min dag har varit lång. Hade hand om Carl på förmiddagen, sedan vid 3 gick vi och hämtade Audrey och gick tillsammans för en playdate. Sedan va det hem och bada och sedan satt jag barnvakt. Gääääsp!! 

Just nu längtar jag mest till fredag då jag får stå på Viktoria och ta emot mum and Chris. Ska bli så kul!!


Carl gick och la sig i docksängen, liten är han men inte sååå haha. Här är Audrey och lille Carl!


ett isigt landsjön..

Tänkte lägga upp lite bilder från söndagen, nu när jag är hemma i hva igen och har tid :)
Stugan
thats me
på isen
mormor, syster, jag och morfar
och mamma med :)
<3
vi hittade vår gamla båt...
aiiight sistah
Vacker söndag :)
Klara

ed..

ajemän, sitter på Ed nu som back in the days. har ätit köttbullarna, hälsat på några av de i receptionen, som hälsar glatt till dig louise!, och ska så småningom åka hem. ska hjälpa flickorna med något arbete??

Tiden har gått så fort, redan tisdag idag, på torsdag är jag på väg till norge, på lördag blir det återresa till london och verkligheten. :)

Klara

00.35

Ligger i Angelicas säng och väntar på att flickorna ska komma tillbaka. De tog bilen och åkte till shell för att köpa chips, mums. Jag njuter av att inte göra någonting under min

nu kommer de :)

hurtigt!

ni ska bara veta vilket friluftsliv som jag lever här. sen jag kom hit har jag sett ut som jag är på skidsemster, haha.
idag har vi varit i stugan, grillat korv och gått på isen, visar lite bilder sen. det va helt underbart! :)
nu ska jag, tilde och angie ner och träna, och bubbla lite. gott liv!
cya!
/klara

Nöjd!

Tänka sig! Mina läderboots som jag köpte i julas har jag klaffsat runt i rätt rejält i leran med barnen. Klacken på ena skon har spruckigt lite. Jag tog med mig dem till affären (putsade rent dem ordentligt!! haha) och frågade om det va något de kunde göra åt saken. Han nickade, knappade in några siffror och sedan gav mig £80 rätt i handen haha! Jag blev så förvånad! Trodde att om jag hade tur kanske jag i alla fall kunde få byta till ett par nya! Men nej det frågade han inte ens om haha!

Jag har alltid haft tur när det gäller byten av saker. Eller vad säger du pappa?!?
 Är det en gåva från han ovanför kanske. För så mycket annat har han ju inte gett mig ;)


Morning

Måste bara säga (även fast du är saknad klara) att ååååååååååh va skönt det är att få vara ensam lite. Framföallt att ha en säng för sig själv! Det har ju inte hänt på ett halvår haha. Slipper ligga och trycka i ena kanten av sängen, nu sprider jag ut mig så mycket jag kan:D

Jag har denna helgen ledig. Så himla skönt! Jag ska ta det lugnt, bara göra myssaker! Det regnar lute smått här idag. Jag ska dra mig in mot shoppnggatan och lämna tillbaka en tröja från Zara, kom hem och tyckte att tröjan va nog lite stor i alla fall... XL hade jag köpt med mig hem då.

Hörs senare! /Liz


Klev av tåget med ett pirr i magen ..

Klocken blev 18.00 och det dags för mig att dra mig hemmåt från jobbet. Jag gick ner till tunnelbanans mörka perrong och satte mig ner i väntan på nästa tåg som skulle ta mig hela vägen hem. Efter att tagit slut på en m&m påse och ett par blads bläddrande i min kalender kunde jag höra bullret och såg tågets ljus långt in i svarta tunneln. Såg in genom fönstrena hur mycket folk det redan var. Dörrarna öppnades och jag försökte klämma mig in bland massan. Stationen efter strömmade allt folk ut genom dörrana, det lämnades tomma sittplatser så jag tog ett bamsekliv och satte mig ner så snabbt som möjligt.¨

Jag tog min väska. satte den i knät och lutade mig tillbaka. Lutande mitt huvud lätt bakåt mot fönstret och blicken fastnade på reklamposter om "billiga resor". Jag satt och funderade en stund, vet inte på vad, men plötsligt slog det mig, vilka möjligheter jag har! Vilka möjligheter alla har! Tänk vad mycket det finns att se, lära och göra. Och hur lätt det är.

Jag började tänka på vad jag vill göra med de år som ligger framför mig. Alla de år mellan 20-30! Tänk vad man kan uppleva på den tiden. Jag vill gör allt. Men just nu, det som lockar mest ..Jag vill resa runt, till alla världsdelar! Jag vill åka jorden runt! Jag vill göra en resa jag aldrig kommer att glömma. En resa där jag kan ta flera år på mig. Där jag kan leva för sekunden. En resa då jag inte har något att anpassa mig efter. En resa där jag kan lära mig om andra, och mig själv.

Bara denna resan vi gjort detta halvåret har lärt mig mer än vad jag lärt mig på ett helt liv. Att denna resan faktikst var det första jag gjort på egenhand.

Jag vill stanna i London. Just nu i alla fall. Jag vill stanna här till jag sett alla årstiderna i alla fall. Älskar denna staden. Jag har dock en magkänsla som säger att jag borde/ska och vill plugga innan jag åker någon annan stans igen. Plugga mäklare i två år. Sedan ha det gjort och kunna flyga iväg med ett gott samvete att man bär med sig en utbildning i bagaget.

Jag vill leva mitt liv. Göra mitt liv med orden vackert, underbart, gripande. Jag ska ha så roligt jag bara kan och göra det på mitt sätt!

.. kom tillslut på mig själv sitta och halvdräggla med ena fingret i munnen. Min blick va fortfarande på reklampostern.  Mina tankar va långt, långt borta. Jag vaknade upp till verkligheten igen, men kom på att jag faktikst lever i drömmen. Jag har framtiden i mina händer, och det känns undertbart! Allt börjar redan idag.

 Natti /Louise



Zoo!

Idag va det zoootime! Tog med små barnen, lite picknick och glada miner! Klappade åsnor, matade stora suggor och tittade på Herr Nilsson apor. Audrey's favorit va ju såklart kaninerna. Mysig dag!


hemma i hva..

och försöker skriva mig ett inlägg här på mamma och pappas fancy mac dator, vi kommer inte riktigt överrens.. haha. lyssnar på rihanna och dansar runt i köket i mina underbara morgonrock, som jag förövrigt fick av frugan i julklapp förra året? haha.
i eftermiddag blir det relaxen på atlantis med mor, moster och syster. sen ska pappa grilla kött som vi ska äta, och sen lutar det mot en comeback i jönköpings uteliv. ;)
en vanlig dag i sverige helt enkelt, nu ska jag ta en promenad och känna hur kylan riktigt biter sig tag i kinderna.
vi ses!
/Klara

Jädra varmlufts ugn


Städdags!

Kände att nu va det pass på att göra en storstädning här hemma när Klara är och bereser sig! Tog mig 3,5 timmar!! Herregud, men jag har verkligen gnuggat vartenda litet hörn!! Men nu är det så fint så! Ska nog slicka lite extra på möblerna nu. (till och med gjort riktigt fint i mina lådor!)
Tro inte att jag tänt ljus nu bara för jag skulle lägga upp bilder här. Jag tänder faktkst ljus varje kväll, även fast jag är ensam. Tönt. Här får ni se hur vi bor, tog inte kort på vår stora fula soffa, dock är den oerhört skön att sova i!!


Sweeeeeden!

okej, snart dags att rulla ut ifrån lägenheten.. typ nu för jag börjar bli rastlös, men sen inser jag att jag kanske får stå och vänta vid liverpoolstreet i typ en timma.. hm, dessa dilemman.

iaf, ska bli sjukt att komma hem efter dessa 5, snart 6 , månader.. känns inte riktigt verkligt. det är så mycket som händer här, bara förra veckan känns som en fantasi. jag älskar varje sekund jag är här, och skulle nog kunna stanna hela livet.. ? nästa steg blir nog plugg, vill gå in genom portarna till ett universitet varje dag och känna att jag åstadkommer något med mig själv, jag vill lära mig saker. även fast dessa underbara människor jag har runt omkring mig varje dag lär mig så mycket om livet, så behöver jag mer. jag vill studera och analysera. jag vill sitta uppe hela natten och faktiskt läsa något som betyder, som ger mig mer än ett tillfälligt skratt..

oj, vad jag babblar, kan vara för att klockan nu är 01.20 och jag gick upp imorse, 05.00, vilket betyder att jag snart varit vaken i ett dygn. jag tycker synd om er som kommer läsa detta, även fast jag älskar känslan av mina fingarar som springer över tangenterna just nu. så mycket att jag inte vill sluta, men jag ser klockan ticka iväg och får lite lätt panik över att jag fortfarande inte är på väg till bussen, även fast jag vet att jag kommer vara där i god tid..

nej, vet ni vad.
nu ska jag lämna min kärlek, denna underbara staden och resa hem till min andra kärlek, min familj.

vi hörs, jag kommer säkerligen lägga in ett blogg inlägg under min resa, om inte, ta hand om er!
/klara

förberedelser..

jag försöker packa, men somnar, försöker packa, hamnar här.. ska försöka packa igen, och duscha. sen kanske sova..? har biljett till bussen vid tre, har laddat upp med choklad-digestive och chips. härliga tider, snart är det sweden! :)


Ledsen Louise


 Klara lämnar mig nu här själv nu i 9 dagar. Trodde forst att det skulle bli skönt men nu känns det bara tomt och ensamt. Hoppas jag känner annolunda imorgon. Det blir nog bra. Jag har ju faktikst mycket att längta till. Nästa vecka kommer Mammsen och Chris och veckan efter åker jag med vänner till Barelona=) Får ju inte glömma att jag fyller 20 också. Det ska bli det bästa!

Not a teenager any moor, so stop treat me like one;)

Pusss


Skärpning

Måste börja somna i tid! Som en förälder säger jag nu till mig själv! Fy på mig Louise!!


Tisdag morgon


Började klockan tio idag. Mysig dag idag, tog med Carl på bussen och vi åkte till Hyde Park och gick till den stora dammen. Vi matade fåglar, ankor, svanar och ekorrar. Lekte i lekparken och åt köttbullar.

Tog en kaffe med mjölk på en uteservering i Chelsea, mitt favoritställe där man får choklad till. Solen lös och fick bara allt att kännas så underbart.

/Louise

drinking old cheap bottles of wine...

The Script - For the first time spelas på tv:n, inser hur bra denna låten är, hur bra The Script är faktiskt..

Delar med mig av låten.




Klara

två dagar!

om två dagar är jag i sverige, ska bli skönt att komma hem lite.
håller nu på att tvätta, det är blöta kläder i hela rummet.. inte jättemysigt. sitter här med öppet fönster och fryser, engelska hus är inte jättebra insolerade så det blir väääldigt fuktigt i rummen, släng då på massa blöta kläder i rummet också.. haha. så sitter uppkrypen i soffan, med den tjocka tröjan på och myser framför morgontv:n.
Börjar inte förens tre idag, så det är verkligen ingen stress :)

ska snart springa iväg till iceland och köpa mig lite lunch, en härlig färdigrätt för £1, bättre kan det väl inte bli? haha.
längtar tills jag får äta riktig mat igen, inte långt kvar, haha.

tipsar också att gå in på denna bloggen.

http://www.thekooples.com/blog/
cya later skater.

Klara


Happy Valentines Day


Vill bara slänga en hälsning till alla ni fina personer där ute. Älskar er och tänker på er. Massa hjärtan till er. Idag är kärlekens dag, och det ska tas vara på!! 

 ....saknar dock gelehjärtanen man brukar få :'(

Pussar och krama Louise


..Och Godmorgon!

Båda lediga idag. Men tror inte vi kommer orka hitta på så mycket haha. Jag är har en jätteförkylning och massa hoasta. Klara sitter i soffan i sin härliga vintage-skidtröja i färgerna lila,grön,blå,vit och grå och dricker kaffe ur våra nyinköpta ikeamuggar.

Härliga söndag! Lediga söndag! Gud's söndag! Men imorgon börjar en vecka med jobb igen. En dag går så fort, behöver nästan två dagar i rad för att verkligen kunna slappna av och hinna med allt som ska göra hemma.


Godnatt

..skulle jag bara säga. Jag är helt död. Kul men fruktansvärt intensiv helg. Vi gick ut i torsdags, kom hem s e e e e ent! Inte ens med samma taxi. Upp och jobba på fredagen, ut igen på fredagkväll till ett Houseparty i Brixton. Vandrade hem samma tid som de började plocka upp sina grejer att sälja på marknaden lördag morgon! Inte kom vi hem då i samma taxi heller. Hann sova någon timma sedan bar det av till jobbet för att jobba 11-01 .. trött. Ledig imon, thank's good!

hejdå. /Louise

My day off!


Här kan man gå i skinnjacka och blommig klänning i februari:) Glad

Köpte mig ett par skor som jag letat efter ett tag! Billiga och snygga:) Hittade även ett par bra jobbyxor och en kjol! Glad!

Satte mig på starbucks för en Black Americano (Svart kaffe) och toasts. Vid sidan ser ni min brödkant, jag äter inte det sista på mackan, vet inte varför!!

Satt med min kaffe i en mysig fotölj som jag kröp upp i. Tog av mig skorna. Tittade ut genom fönetret och såg ett regnigt London. Blev inspererad och kreativ, så tog upp min kalender och skissade lite med bläckpenna. Undertbart avkopplande.

Bilden visar min syn på london just nu, grått, burrigt och stort.


Gick till Argos för att köpa mig riktigt block och skisspennor. :) 

Sitter här nu och skissar medans jag väntar på Klara. Vi ska gå ut för drink's ikväll. Jag är lite orolig för min tå bara. Gör så jäkla ont ibland! /Louise

a hard work!

jag sticker iväg till jobbet, och Louise på visning? och ikea. det är grått och regningt ute idag, typsikt när hela veckan har varit så fin.. jag är ledig imorgon, och då vill jag njuta av solen tack!

/Klara

Strumpmonstret existerar ej mer !

Jag minns min mors största dilemma när jag och min syster bodde hemma, borttappade strumpor! Mor min va alltid lika konfundersam om vart fasen den ena strumpan kan ta vägen? Pappa sa det samma. Jag har i hela min uppväxt haft en stor kasse i min byrå med udda sockar! Vi har undrat om vad som kan ha hänt, men kom tillslut fram till att det är en strumpmonster i tvättmaskinen som äter ena sockan. För någon annan förklaring fanns inte.

När vi flyttade till london gick jag och köpte mig 7 par stumpor, alla svarta. För ett tag sedan gick jag och köpte mig 7 likadana till. Idag räknade jag alla par och jag räknade till EXAKT 14 par! Helt otroligt! 

Skulle flyttat hemmifrån tidigare!

/Louise

Då har ni sett Klara, så detta är jag i min nya blommiga klänning


..som jag och klara har likadana. Köpta i Portobello Road Market, Notting Hill :)

Slänger i väg en puss..

Jag gör som Michaela Forni och slänger iväg en puss till er innan jag sticker iväg till jobbet, ha en kalas dag, och Puss!



och inser också att jag ser fruktansvärt dryg ut på denna bilden, haha. men jag bjuder på det ;) En blogg ska väl vara personlig?

Klara

I wish I was a flower

Ska tillägga också att det är så mycket som händer nu framöver! NU till helgen blir det umgås med vänner, nästa vecka på måndage kommer Linus och hälsar på i London. Senare samma vecka åker Klara till Sverige. Sedan kommer kära Mamma och Chris den 25 feb och firar min 20års dag. Två dagar senare åker jag med tjejerna till Barcelona och när vi kommer hem är det varm vår i London. Månaden efter har jag två veckort semester och jag lääääääääääääääängtar efter sommaren! Happy feelings!

Natti/LOuise


Alltid lika svårt med rubrik..

Lille Carl hade 38.8 grades feber idag och ögoninflammation.. alltså en lugn dag med mycket tecknade filmer, snor, medicin, kramar och ögondroppar!

Vi har brottats endel också. Första gången- När ögondropparna skulle tas. Andra gången- När febertermometern skulle in i rumpestumpen. Tredje gångne- När hans astma medicin skulle tas och man sätter en mask över mun och näsa.

Men både han och jag överlevde! Åkte direkt till Monika och Agi's nya lägenhet efter jobbet, hur mysigt som helst hade dem det, avis! Vi som letar och letar men får inte tag i något!! Nu ska jag sova dööööööö trött!

/Louise

födelsedagsbarn.

Idag fyller Annie år, hela 20 ! Grattis stumpan!

Tänk hur mycket livet förändras på några år. I detta fallet skulle jag säga, 3 år?
Jag vet precis hur det skulle vara under dessa dagar för tre år sen, Johanna och Annies födelsedagar.
Vi har gått igenom mycket tillsammans tjejer. Det var vi, Annie, Johanna och Klara, de tre som var oskiljbara. Nu lever vi helt olika liv, på olika platser i världen. Och även fast vi inte ses ofta nu för tiden, så kommer ni alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Ni är speciella för mig <3

Med detta säger jag ett stort grattis till dig Annie, hoppas vi kan boka in en fika när jag är i Sverige, kanske i din lägenhet?





Klara

veckovill..?

Idag är det....  måndag? jag tappar helt uppfattningen om vad det är för dag. det finns inget att hänga upp det på, man jobbar fem dagar i veckan, och det är aldrig samma dagar man är ledig på. blir förvirrande..
men idag är det måndag, så det är typ 10 dagar kvar till sweden! :)
det är det jag hänger upp mina dagar på nu. haha.

ska iaf jobba idag, ska hoppa in i duschen.
lägger också upp bilderna från i söndags.

/klara

Portobello Road.

Här kommer lite bilder från söndagen på marknaden :)







Travel bookshop från filmen, notting hill!

Louise provar en hatt, och damen som hadde detta lilla stånd frågar:
How old are you, 16? Haha.


Detta är en "vintage" affär, allt kostade £2, man förstod varför.. allt låg på golvet. haha.

/Klara


Johi_lol 20 år !

Idag säger vi Grattis till Johanna som fyller 20 år! Hoppas du har det kalas på din medelhavsö.
Tycker ni ska gå in och skriva grattis på hennes blogg, där ni kan följa hennes liv på malta.

Puss på dig älskling, hoppas vi ses snart!



hemmakväll.

Igår efter Portobello road var vi båda helt döda. Det var en jättemysig dag på marknaden, bilder kommer senare.

Efter detta åkte vi iaf hem, amanda kom över så åt vi lite och tjötade, fram tills vi satte på en film och vi alla somnade i soffan.. haha.

Nu sitter jag med morgonkaffet igen, nyduschad och ska snart göra
mig iordning för jobbet.
vi hörs senare!



Klara

sär skrivning?

tänkte att ni skulle få en uppgift här på bloggen.
tydligen särskriver jag allt? så när ni ser mig särskriva, säg då till mig i kommentarsfältet. deal?
k-l-a-r-a


Godermorgen!

Vaknade upp sådär runt halv 10 .. viste inte riktigt hur man skulle må. Igårkväll va vi ute och det blev någon drink för mycket hehe. Det slutade med att vi fick ta en taxi hem redan klockan halv 2 .. en somnar vid dörren in till vårt rum och en annan glömmer nycklarna i låset utanför! Men vi konstaterade att det va kul så länge det varade haha!

Om vi kommer ur sängen idag ska vi försöka ta oss ut, göra något, vi båda är lediga och det är härligt väder! Portobello Road market i Notting Hill kanske?

one tree hill.

sitter här i soffan, ser på one tree hill där peytons sexiga bror har dykt upp. tilde vet vad jag pratar om. ;)

har tagit en dusch, dricker mitt kaffe och ska snart göra mig iordning för jobbet.
cya later!
/Klara

Lycklig

Ont i fingrana nu efter en hel kvälls gitarrspelande. Det gör mig lycklig!

Bokade just min resa till Barcelona med den här underbara vännen och Agnes. Åker 1-5 Mars och ska bli så himla kul! Man fyller bara 20 en gång:) Natti!  

Sagan om den nya gitarren


Idag när vi vänner va på markanaden Brick Lane hittade Klara en gitarr som hon tyckte jag skulle köpa, så jag kan spela och sjunga godnattvisor för henne när hon ska sova. En överlycklig Louise gick där ifrån med en gitarr och £30 fattigare,

Klara lånar Louise's gitarr och ställer sig utanför mataffären Tesco för att spela och sjunga. Inga pengar fick hon..men många undrande blickar då hon sjöng .."va nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser"

Louise blev frustrerad och tyckte klara hade förstört gitarren för evigt.

..Det va min lilla berättelse. /Louise

fortfarande på samma adress..

okej, vi blev inte utkastade, men vi fick oss en varning..? för vad, det vet vi inte riktigt.. haha.
vår underbara flat-mate vill att vi ska flytta helt enkelt, men vi vill inte göra det så kul för henne. vi är inte dom som ger upp i första taget.

han undrade varför det gick åt så mycket värme, och vi försökte förklara för han att det bara försvinner ut, men han fattade ingenting och bad oss öppna fönstrena så det blev bättre ventilation. okej..?
men, vi har iaf fortfarande ett tak över huvudet. tack!

/klara


Blir vi utkastade ur lägenheten ikväll?

Nu sitter vi här i sängen, nervösa som fan .. fick ett sms av vår landlord där han skrev "I'll want to meet boath of you tonight, see you at 8".

Ska han slänga ut oss? Ska han komma för att fixa trasiga lampor? Kommer han för att kolla om vi städar? Kommer han för att säga att han ska sälja huset? Kommer han för att fixa värmen i vårt rum? Vi har ingen aning, freaking me out!!!

Vi tror att det är vår rumskamtar Jola som ringt hit honom för att hon inte vill att vi bor hä.....oh shit nu knackar han på dörren.. hörs sen  


Bränd pizza, solglasögon och VODKA-armband


Härliga dag!



För jag köpte en blommig klänning på marknaden idag, för att solen lyser, för att jag tog en lång morgon promenad imorse och för att jag har världens bästa vän.


leavingdrinks.

Igår kväll va det leavingdrinks för Laura, en tjej på jobbet. Vilket har resulterat i en härlig huvudvärk för mig idag.. ;) men igår va kul. det är alltid trevligt när vi hänger  efter jobbet, haha.

nu ska jag återgå till tv:n. Louise är ute och går en promenad, duktigt av henne tycker jag.

/Klara

flowers.

Jag har på mig min blommiga kjol, men har svart till.. haha, men ändå, jag tittar ner på min kjol och tänker på sommaren.




Klara

cloudy day..

det är onsdag, en dag till på jobbet innan jag är ledig igen! igår va skit. jag va fruktansvärt irriterad.. jag jobbar på provision, och de klagar på mina sälj-siffror, men ändå sätter de mig på att göra alla skitjobb hela dagen så jag inte kan sälja.. visst, inga problem! men då ska de inte komma och klaga på att jag inte säljer, den går jag inte med på..! hoppas på en bättre dag idag. ska ha på mig en blommigkjol och låtsas att det är sommar. sen ska jag bara skratta och dansa hela dagen, dom kan inte komma åt mig.


Klara

fotfil och pincett.

Jag och Louise håller på att fixa med oss själva här. yes, det plockas och fixas. på fredag är det utgång och det är bäst att förbereda sig i tid ;)
vi är ju i princip giftasvuxna, och skulle det inte vara trevligt med en engelsman i familjen, föräldrarna eklund/jansson och rognstad?  så kommer vi aldrig hem igen, men ni får en ursäkt att åka till london titt som tätt.

förövrigt har louise gått ner tre sko-storlekar här nu, kul för tjejen!



puss på er
Klara


Efter ett...

..antal misslyckade skypesamtal med mamsen ringde vi tillslut varandra på hedeliga telefonen. Nymordigheter, inget att ha!

Hej på er kära vänner! Februari och det härliga typiska skidvädret är här. Kyligt men med en underbart glittrande sol som värmer hela själen. Får ett sånt där fånigt flin på läpparna. Sådär så folk undrar vafan har du att vara glad för??

Klara har somnat i soffan såg jag nu, uttröttad av de nya skorna kanske.... eller för vi hade bestämt att vi skulle ut och springa ikväll haha;) Ska laga kyckling, väntar på att den ska tina!!

Så hejdå på er /Louise

1 februari 2011

Ojoj redan februari!! Vart tog trista gråa Januari vägen? Snart är det bara tråkiga mars kvar och sedan har våren kommit hit:D Har vi sagt att vi fått tillbaka värmen till huset nu? ÄNTLIGEN!! Kom precis hem från jobbet, 15h blev det idag ...och upp imorgon igen!

Anna berättade idag att deras skidresa till Frankrike denna veckan blir inställd pga att Glenn ska opereras. Så jag kommer få jobba endel, känns lite sådär när jag hade andra planer som en tripp till Paris eller åka till Manchester några dagar. Bara ta det lugnt och vara med mig själv. Men sånt är livet! Upp med hakan!

Har inget att säga egentligen.. så säger väl godnatt, godnatt!!

/Louise

RSS 2.0