Salsa torsdag!


Åker in för att dansa lite salsa nu! Klara sa att vi står på listan så slipper att betala;)  
Jag va hårmodell idag föresten ...blev sådär haha. De höll på med mitt hår från kl 14 till kl 17 !!! Visar bättre imorgon! Nu vill jag danssssaaaaaa!

Puss /Louise

Härlig dag

Gick till jobbet vid 10 idag. Hade hand om Carl till lunchtid så mormor och morfar tog över och jag fick sluta för dagen. Kändes underbart!:) Åkte in för ett bankmöte med min bank där de stängt mitt konto! De sa att jag troligen inte skulle få öppna ett nytt men som rackarns tur va så gick det!! Bankmannen va lika förvånad som jag! Så imorgon åker pengarna in på ett konto:) Jag bokade även klipptid .. eller ska snarare vara hårmodell för salongen HOB. Får se vad de hittar på imorgon! Efter det tog jag en lååång fika med mig själv och sedan tillbaka till Chelsea för sitta barnvakt!

När mamma ringer och man får prata lite gör det även dagen lite bättre! Ni är långt bort men ändå så nära♥

Jättetråkigt inlägg... jag vet, men är så freuktansvärt trött efter tidiga monar och sena babysitting's kvällar! Ska ställa klockan nu och sedan lägga undan kära datorn! Ni fick yvå bilder här under .. på oss som skriver dessa rader..


Say it with ur eye's


Foto: Louise

Foto: Klara


höst?

Idag känns som en riktigt höst dag här i London.. Det är grått, ganska kallt och regnigt (så klart). Men vad gör det, jag tar på mig en tjock tröja, Louise gummistövlar och tar med mig iPoden, nu blir det en promenad. Kan vara ganska mysigt.. Och efter det tar jag mig en kopp te, Puss på er!
/Klara

daffodils..?

Som tydligen är påskliljor på engelska?
Sitter iaf och tittar på de fina blommorna Louise plockade till mig, och blir lite gladare. <3
/K

Tappen helg!

Längesedan jag skrev kände jag. Har haft fullt upp denna helgen! Haft så himla kul! I fredags va det helt underbart väder, så jag och min nanny-kompis Kate gick till en bar i Chelsea efter jobbet! Vi satt ute i värmen och delade på en flaska vitt samtidigt som vi såg hur solen sakta gick ner. Efter det bjöd två killar med oss att äta sushi och efter det gick vi vidare till Eclips, ett väldigt bra R'nB ställe.

På lördagen jobbade jag hela dagen men senare mötte jag upp Monika för att gå på födelsedagskalas på Club Runway. Vi slog klackarna i taket! Hade rikitg kul då med=) Idag blev det en dag med massa "måste-göra-sysslor". Jag lämnade in min klcoka, bytte ett par skor, köpte det nödvändiga och lite sådant. Fick iaf med mig några påskliljor hem till Klara, hon har tjatat efter det ett tag haha.

Så nu är det väl dag att lägga huvundet på kudden och stänga ögonlocken.. hur ska det gå?

Louise

Bukett blommor till klara


Foto:Louise


ups and downs..

Idag känner jag för att vara ensam, och göra ingenting. Mitt huvud värker (och jag va inte ute igår!) och jag känner mig allmänt nere och hängig. Därför tar jag nu mina skakiga ben, min iPod och min bok och går till Victoria Park.

/K

tidig morgon..

Efter att ha legat och vridit och vänt på mig i sängen sen typ tre, halv fyra bestämde jag mig för vid halv sex att gå upp. Har nu tagit en dusch och sitter med min kaffe kopp och ser på One Tree Hill. Tur att jag börjar nio och inte halv ett, då hade det varit lite tråkigt.. men jag antar att jag kommer ta igen sömnen  i kväll/natt sen istället, så det kommer väl något bra ut av det..?
/K

St Jame's Park

Värmen bara stiger och stiger här! Idag var det underbart härligt och imorgon ska det bli ännu bättre! Har till och med fått lite bränna haha! Vi drog till St Jame's park idag och satte oss med musik i öronen. Efter det drog vi till shoppinggatan och käkade på Vapianos. Klara mådde inte allt för bra så vi tog det lugnt haha!

Aja nu ska jag somna, hopas ni fina somnar sött! Puss och kram /L


Vi tog inte med den bra kameran ut idag så fick bli sketna kort med den lilla gamla!

Torsdag 24 Februari

Jag tänkte skriva ett inlägg om igår. hur kul det va och hur trött jag är idag, men jag är för trött. Godnatt. /K

17 GRADER OCH SOL

Jag klagar inte!! Hur jäkla underbart är inte det? Så om ni vill ha en solsemester från sverige, KOM HIT!

Igår va en underbar dag, lika soligt och varmt. Tog med Carl till parken och där va Kate med Ayla också. Vi satt och snackade och solade medans barnen sprang runt! Härligt! Idag är både jag och Klara lediga. Tanken va att vi skulle upp tidigt oh gå och lägga oss i en park. Men eftersom vi va ute igår ligger vi nu istället halvdöda i sängen fortfarande haha. Jag tog just fram mitt Carte Dor glasspaket som jag sitter och käkar! Mummmss!

Nähe nu måste jag ta tag i denna dagen, kan ta med kameran ut och ta lite härliga bilder kanske?

xx Louise

Foto: Louise

Gillar mitt jobb!!!!

Haft platdate med Ayla och nanny Kate idag. HELA dagen va vi ute i Hyde Park och lekte och hade jättekul! Det va 16-17 grader så ville inte gå in! Gick och käkade lunch på en resturang också ..det va kaos! Carl sitter still en minut sedan är det upp och springa som gäller!! Fick köpa lite glass för att få honom sitta en minut till haha! Kate vill absolut INTE vara med på bild haha. Men hon är en kanontjej, hon är också 20 från Nya Zeland! Vi funderara på om vi ska dra någonstans över påsk:)  

Jag och Carl på resturang

En väldigt bestämt Ayla

lovecouple

/L

Lång dag

Satte mig på tåget till jobbet 07.30 imorse. Jobbade till 8 hos Anna, sedan slängde jag mig in i en taxi för att åka och sitta barnvakt hos Carina! Lång dag. Just nu lyssnar jag på Melissa Horn och vill inte sluta. Jag älskar varenda sång. Känns som om hon sjunger om mig, om mitt liv och om mina känslor.

Jag längtar till mina två veckors ledigt i aprill, har inte klurat ut vad jag ska göra än. Vill åka någonstans.. där det är värme. Och åååååh vad jag längtar till den 1a aprill då saknade Lindsey kommer och hälsar på oss i London. Pussar till dig!! Nu ska jag drömma viadae..

Foto: Louise

/L

Walk of shame

Ja det är precis vad man kallar det när man trippar hem på klackarna morgonen efter. Jag sov hemma hos Monika igårkväll så hade inte något ombyte. Vi va ju igår på Chinawhite, en väldigt posh clubb där du måste bära 10cm klackar och se jävligt fräsch ut haha ..naee men nästan! När vi kom dit så va det VÄRLDENS kö men som tur var så fixade vår promoter in oss utan något köande alls! Härligt med lite lyx för en gångs skull!

Frågan är vad du är någonstans Klara?? Jag är hemma ..du???

 Här är fyra lite halv fua bilder, Monika har resten!

east london.

Jag älskar verkligen east london.
Ikväll var jag och Amanda vid Bricklane, på Big Chil. Stolta över oss själva att vi faktiskt bara tog en öl, haha.

Imorgon blir det däremot posh klubb som gäller, det blir China White. Ska bli kul, är riktigt taggad på att gå ut och dansa tills fötterna blöder ;) Det ända är att jag måste kila direkt från jobb till denna klubb, måste därför plocka ut något smidigt men snyggt att ha på mig.. dessa problem, haha.

Nu ska jag krypa ner brevid Louise och sova lite, behöver det!

/K

morgon.

Nu gör jag och Louise oss i ordning för jobb här, giget i går va helt fantastiskt! Dom va så bra!!
Men berättar mer om det sen, har inte tid nu.
Vill bara säga hej!

/K

Godnatt!!!

Sov så gott alla ni fina människor där ute! Jag fann verkligen ny respekt för livet idag, va väldigt nära att en bil i hög fart körde rätt på mig. Usch va helt skakis efter det, man ska verkligen vara försiktig för trafiken. Speciellt i storstäder där man inte har någon aning om vart bilarna kommer ifrån! Jag är så glad över att jag är frisk och mår bra, tänk vad hemskt om allt det skulle tas ifrån en på nolltid, fy!

I alla fall så har jag haft en bra ledig dag, när jag kom hem från Monika imorse tog jag en dusch, slängde på mig lite kläder och drog till tottenham cr för bankärende. Jag hade tagit med pengar som jag har haft liggandes hemma PLUS alla mynt ur min spargris (den va faktikst full!!) för att sätta in på sparkontot. Men neeejdååå då har de stängt mitt konto bara för jag inte andvänt det på ett par månader. Blev jätteirriterad, nu kommer jag inte kunna öppna nytt förens om en månad förhoppninsvis. Så jag gick och släpade alla mynten och resten va pengarna hela dagen när jag fortsatte Oxford street upp. Blev endel shopping bara för det ...typiskt!

Sänder lite extra kärlek till er där ute, ni vet vilka ni är!

Fyra bilder i tog med nya kameran, love it!





Just keep danci'n if u feel 4 it


Hemma från festen. Samma smink samma kläder och klackar. Sitter här helt svart under hela ögonen, svettlockar i luggen och äcklig andedräkt. Så ska man må efter en grym parykväll I guess? Får väl se om jag orkar göra något åt det. Nu ska jag dricka vatten.

xx

Klara, 14 år och asball!




thursday morning..

Torsdag morgon, jag vaknade tidigt. Har hunnit avnjuta kaffe på sängen, en skön dusch och lite för mycket ägg. Härliga morgon.
Louise sov hos Monika inatt, så det har varit en morgon i ensamhetens tecken då de övriga i huset sprang i väg tidigt. Snart är det min tur att gå iväg till jobbet, ska bara slänga på mig lite kläder och sen bär det av.
Blir eventuellt ett gig i Camden Town efter jobbet, en tjej från jobbet ska spela med sitt band. V får se :)

Hej så länge
/K

alone with myself.

Louise har gått ut, hon  ska på klubb. Jag sitter hemma och ser på tv. Kontraster, men ikväll orkade jag inte. Ikväll sitter jag hemma och njuter av ensamheten. Att vara social idag var ingen jag orkade med. Jag vill bara vara ensam med mina tankar, det tycker jag kan vara fint ibland. Man måste ge sig själv tid att tänka, att få ro.
Det gör jag ikväll, och det känns skönt.

fabiang
/K

scramble eggs on toast.

Det är vad jag precis har ätit, så gott!

Kom hem från jobbet till en sovande Louise, inte något som man ser varje dag, det brukar vara tvärtom. haha. Barnen kör slut på henne, stackarn.
Så här sitter jag och surfar runt på internet, ser på tv och ska väl snart med sova. Känner mig ganska trött faktiskt.. Börjar tio imorgon så det är relativt tidigt antar jag..

Så, sov gott!
/K


Nails, done!

Hej hej!
Kom precis hem från Oxford street. Tvingade mig upp i morse för att åka och vara Godas, en tjej från jobbet, nagelmodel till hennes examen. Så nu sitter jag här med manikyr och pedikyr gjort! Gott!Va väldig avslappnande, fick massage och sånt med på ben och händer. Eftersom det inte har blivit mycket sömn i natt höll jag på att somna haha.

Kom dock inte hem fyra som Louise sa, va faktiskt hemma runt tre ;) haha.
Vi hade trends training igår med jobbet, jag va modell, ladies specialist som man är ;). får se om det finns bilder, jag har inga tyvär..
Efter det blev det att vi stannade på puben vi va på, och efter det drog vi någon annanstans. Vid två tiden drog vi oss hemåt, efter ett stop på mcdonalds.

Det va en trevlig kväll, har verkligen fantastiskta jobbarkompisar, är så tacksam för det.

Nu ska jag vila!
puss Klara



My red nails!

Måndag morgon!

Och vi börjar en ny vecka!! För en sekund sedan kändes det förjävligt men nu helt plötsligt blev jag helt pirrig  kroppen ...aldrig kan man veta vad denna veckan har att erbjuda:D Jag somnade seeent igårkväll, satt uppe och väntade på att Klara skulle komma hem från krogen haha. Klockan 4 någonting tror jag hon kom hem (på en söndag, herregud london, ingen måtta på dig!) vaknade till av att hon snubblade till och rev ner något på golvet haha! Nu ska jag till jobbet, tidiga timmar börjar vi! Skulle lagt in en cambild men såg sedan hur ful och trött jag ser ut... även fast jag försökt sminka över allt lila under ögonen haha! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sedan!

Puss och hejdå /Louise

Söndag!

Hello bloggen! Härliga söndag, min lediga dag! Alltid så mkt som ska hinnas med dock. Jag tog med mig min systemkamera och gick ut i naturen idag. Jag bara älskar det! Lägger upp några av bilderna här! Skriv gärna vad ni tycker! Tips och förslag blir jag jätteglad för, är ju nybörjare haha! (jag gillar bilderna på stenarna:D)

Den här ljusa fina kavajen köpte jag i Barcelona, hade på mig den idag med fina armbandet jag fick av karolin på min födelsedag!

/Louise

Tog med min kamera ut idag. Här är bilder!


13 Mars 2011


13 Mars 2011


13 Mars 2011


Foto: Louise

Helg!

Står här och stretar med mitt hår som alltid vägrar samarbeta med mig! Speciellt på fredags kvällar. Solpudret ville inte mitt bästa idag heller, kom en stor klump på borsten och ser ut som något väldigt obehagligt bara.

Ska strax iväg till Amanda för att sedan dra ut och dansa! Va ju ute i onsdags med Monika och dansade, just can't get enought! Cuz tonight's gonna be a good night!:) Ha en fin kväll allihopa! Puss

/L

tanning.

Kom hem nu. Mötte upp Amanda vid halv tolv för en solsession, kan inte säga att det blev mycket skillnad.. haha.
Får bli lite bodylotion med färg i också.

Gick förbi affären, köpte lite frukost och sånt, har ätit en stor en, slängt i en maskin tvätt och nu ska jag duscha.
Sen bär det av till jobbet för att prova skor inför trends training på söndag, möta upp Nicola som ska klippa mig, och ikväll ska Cecilias födelsedag firas! Kalas helt enkelt, älskar att ha fredag/lördag ledigt!

/K

nattens tysta timma..

Har jobbat, kom hem för två timmar sen. Åt lite nudlar och en macka. Nu sitter jag med min iPod, hörlurarna i öronen, just nu spelas John Mayer. Louise sover, jag är jättetrött men kan ändå inte få ro att gå och lägga mig. I min kropp finns en känsla, den kan misstas för ängslan, men jag tror det är känslan av förhoppning som springer i kroppen. Känslan av att något är på väg att hända, att det händer hela tiden. Vad blir det härnäst? Vad händer imorgon? Här känns det som jag skapar minne varje dag.
På väg hem från jobbet, på väg till tunnelbanan med två kollegor som båda har gjort samma resa som mig. Vi på pratade om hur stor denna staden var när man först kom hit, hur man gick vilse på en väg som idag känns som den mest självklara. Sex månader, ett halvår. Det är tiden jag har bott i den här staden nu, och jag älskar varje dag, när jag tänker tillbaka känner jag bara lycka. Det är underbart.

London har krymt, men London är fortfarande så stort. Det är mycket som ska utforskas. Tanken att solens strålar värmer mer och mer, det får lyckan att spritta i kroppen. Jag älskar våren, och det känns som en vår i London är helt rätt.

Det är en känsla i kroppen, som kan misstas för nervositet, men jag tror det är Lycka..

/K

Trevlig kväll på er!

Jag har haft en lugn dag. Har sovit, solat, städat och lagat mat. Klara slutar snart så då blir det väl film eller så blir det som vanligt att vi bara somnar haha. Men nu ska jag göra iordning lite glass med melon och banan och sedan plinka lite på mn gitarr :)

(Har slutat HELT med godis, trodde faktiskt inte jag skulle klara det ens en dag men jag har varit jätteduktig, fyra hela dagar har det gått nu utan något godisaktigt alls!! Låter kanske inte så konstigt men jag har räknat efter och jag äter sötsaker mellan 5-6 gånger per dag och har därför klarat mig utan mat, men inte fan kan jag leva så resten av mitt liv! Glass tycker jag är okej, med frukt så blir det ju jättesmarrigt:D)



Hej Hej!

Nu va det länge sedan jag satt framför datorn och skrev på bloggen! Har varit jättedålig! Jag är tillbaka igen i London. Barcelona va helt underbart och vi hade en skitkul vecka! Kommer absolut åka dit i gen. Dock så blev jag av med min plånbok sista dagen men det gick bra. Jädra folk alltså!!

Idag har jag min lediga dag. Kom nyss hem, jag och Monika va ute igår på en club som heter Alto som ligger vid Carnaby street. Vi dansade i fyra timmar utan paus och va bara galna;) Träffar alltid så roligt folk:D

Nu ska jag bränna till en macka i ugnen och spruta lite kaviar på, sedan måste jag iväg och skaffa nytt ID.

Här är tre bilder från Barcelona, ska lägge ut ett inlägg med fler bilder!

/L




Flashdance.

Kom hem imorse efter att ha sovit hos Natt. Vi tittade på flashdance, eller, jag hängde inte med så länge i filmen innan jag somnade, haha.

Nu har jag tagit en dusch, sovit en timma till och fixar mig nu för att åka till jobbet.
Slutar sent, men vi hörs väl senare ikväll.

Puss!
/K

Chili Con Beans.

Efter ett tips av Amanda gjorde jag mig idag ris och chili con beans, väldig gott :)




/K

Mer Victoria Park..

Här är lite mer bilder :)

Det jag ville visa va, här Pappa kan du skymta OS-stadion. Det vita som sticker upp därborta, haha.




East London gör sig redo för ett OS..



/K

Victoria Park - Home of football?

Idag tog jag mig en härlig, låång promenad i Victoria Park. Det är en av Londons största parker (?) och ligger precis här, och ändå har jag inte varit där innan.. pinsamt, men jag skyller på att det faktiskt har varit vinter.

Iaf, kom fram till att det är hemmet för fotbollen, har tagit kort på några av alla matcher som pågick.






jag tror ni förstår grejen..?
/K

Fredagkväll.

Spenderade som sagt fredagkväll med Amanda, hennes Franska rumskamrat Melanie samt ytterligare en franska, Melody. Trevligt värre, ni vet vad som stod på schemat, så här är bilderna :)


En äkta kvinna, vid sin plats vid spisen.. ;)

Stuvademakaroner och falukorv, och vin! haha.

Mandy och Melanie

mm, Crepes!

Melody, franska nr.2 ;)


Sen tog jag visst inga bilder när vi va ute, haha.
/K

Lördag.

Godmorgon!
Idag har jag haft mig en sovmorgon. Skönt!
Nu tänkte jag snart ta mig en promenad, sen städa lite. Har fått en lapp att jag ska städa ugnen inuti, vilket jag aldrig har gjort i mitt liv. haha. 

Igår var jag på middag hos Amanda och hennes roomie Melanie samt Melanies franska vän Melody. Amanda gjorde Stuvade Makaroner och Falukort, typsikt svenskt, och Melanie Crepes, typiskt franskt. Sen dracks det vin och efter det blev det utgång till en pub/bar vid oxford st.
Efter det fortsatte jag, melanie och tre spanska killar hon träffat därinne vidare, medans de andra tjejerna gick hem för de skulle jobba.

Var hemma runt halv fem, satte på Gossip Girl och somnade, haha.

Har lite bilder som jag kan visa sen :)

Klara

Sunny, sunny London!

Jag svettas här i mitt rum, solen strålar in genomförnsterna och värmer upp allt!
Jag känner mig lycklig, och ger mig nu ut på Londons gator.

Puss på er!



fredag.

hej svej!
insåg att jag inte har bloggat på hela veckan :O ber om usrsäkt för detta, men det har varit fullt upp.

I tisdags var Amanda här vi hade vin och ost mys, som vi avslutade med en film. Eller, vi såg knappt fem minuter, sen sov båda. haha.

I Onsdags gick jag ut med lite folk från jobbet plus några till. Det va supertrevligt! Vi gick till ett ställe som heter Moonlightning Club vid Soho Sq. På onsdagar har de något som kallas Cheapskates, där en drink kostar 80p vilket är typ 8 kr?? LIVSFARLIGT!! Det va super trevligt, men behöver jag säga hur min torsdag var...?

Torsdag, då gick jag till jobbet. och ska vara ärlig (ursäkta föräldrar), jag mådde skit! Men jag överlevde på någotvis. Gick hem, åt en pizza och somnade. haha.

Idag är jag ledig, har varit ute och köpt frukost och nu sitter jag i sängen igen och njuter av mitt kaffe och One Tree hill.
Får se vad dagen har att erbjuda.

Puss!

Hello Barcelona:D



Födelsedagshelg!!



Vi var och såg Fantomen på operan, underbar operamusikal. Vi hann även med att gå på operan Madame Butterfly på Royal Alberts Hall. Mycket god mat och fina paket. Bland annat en underbar systemkamera som vi kan ta bilder till bloggen med. Klara och jag va såklart ute på Lördagkvällen för att fira in söndagen. Det va en galen natt och vi va hemma klockan 8.00. Precis innan mamma och Christer knackade på dörren! Då blev det mer Champagne haha! Underbar helg och jag älskar er!

Då va man 20 år!

Puss! /Louise

RSS 2.0