Juldagen är här!

Och jag ska ta mig ut i Jkpgs nattliv, ska bli spännande och se om det kan leva upp till Londonnight's ikväll! Jag är riktigt trött men ska ta mig en duch, ljä på mig nått varmt och sen ska Anna h hämta mig i sin truck för att åka innåt staden och mitt gamla jobb Twin City! Ska bli trevligt, hoppas på att träffa massa gamla vänliga ansikten:)

Men först ska jag 'ta lite julemat från igår! MUMS! Tänka sig att vi glömde bruna bönorna i micron igår! Det som är det bästa på hela julbordet!! Tar igen det idag.

God fortsättning allihopa! Och JAG SAKNAR DIG KLARA! INGEN JÖNKÖPING UTAN DIG.PUSS

SWEDEN

"Flicka i London" borde bloggen heta nu! Jag har ju lämnat! Men bara en kortis;) Jag har kommit hem till Jkpg, eller mitt andra hem. Just nu är ju faktikst London mitt. Det känns såå lustigt att vara tillbaka, det är så mycket som har hänt, jag har vart borta i snart 4 månader men känn som evigheter, kanske för det är så mycket som hänt!!

När vi rullade in i Jkpg började jag nästan små fnissa, jag sa till pappa att "det är ju ingen stor stad vi bor i!" Alla husen, va små det är! Fyravåningshus är väl standadern på husen här? varför inte öka med det dubbla och jönköping kanske kan bli lite större än en by haha! Såklart det är enorm skillnad mot London men att det skulle kännas som en sååå stor skillnad trodde jag inte! Men det är kul att va här, längtar lite hem till Klara dock men så ska det va:) Kommer kännas konstigt att inte vakna upp två cm från hennes ansikte imorgonbitti haha. Nu ser jag fram emot några mysiga dagar ed familj och vänner!

Jag har inget nummer men ni kan nå mig på Face Book eller boka in ett möte här:)

Massa pussar och kramar/Louise

Hittade lite bilder från pappas dator från i somras ..minnen!


tisdag.

Det är tisdag och snart Jul. Louise åker till flygplatsen inatt och lämnar mig ensam här i London.
Det blir dagar fyllda av jobb för mig. Sen blir det en väldigt annorlunda jul, väldigt spännande! :)

Jag är ledig idag, vet inte vad jag ska hitta på.. Vi får se.

Puss Klara 

sunday morning.

Men det känns som natt. Louise ligger i sängen och sover, under ett varmt täcke och det vill jag med. Hennes äckliga förkylning är nu också min äckliga förkylning. Jag har haft så sjukt många förkylningar sen vi kom hit, men hon har inte fått någon av mina. men så klart får jag hennes, bitch ;)

ikväll blir det julfest med office, så vi hörs sent eller imorgon.
Ciao!
/Klara

Ute och leker i snön!!


Äntligen har snön fallit från himlen och ligger som ett ljuddämpande täcke över staden. Det har jag saknat!:D

Idag har jag bara varit hemma och legat i sängen. Har åkt på en sån där äcklig sjuka som man får när man passar snoriga barn. Klara kom nyss och sprang till affären och köpte lite godis för att ha en mysig hemmakväll! Egentligen skulle jag och tjejerna gå ut i ikv för att det är sista kvällen innan Linda åker hem till Stockholm igen. Men jag kände att jag inte orkade. Så imorgon blir det en mysig förmiddags fika/frukost istället! Hoppas jag är pigg! Kommer sakna den galna tösabiten:D

Jag längtar så till jag ska få träffa min Mammii och alla andra!! Puss
/Louise

CLUB VENDOME




En skit kul kväll igår på ett nytt ställe som vi aldrig varit på Club Vendome. Det var meningen att i skulle till Club Mayfair. Vi står i kön en stund och sedan ska vi visa legg när vi kommer fram. Jag har mitt vanliga svenska SEB ID som jag haft alla gånger jag vart ute i London. Vakten säger att jag inte kommer in på det id:t. Många vakter brukar ofta skoja om sådant så jag skrattade åt honom och tänkte "jaja, kul! släpp in mig nu för det är kallt ute!" MEN ICKE! Han blev jävligt otrevlig sa att han tyckte jag va "korkad" som trodde att jag kunde komma in på ett svenskt id. Jag blev riktigt arg men sa inget! Jag har ju varit där inne minst tio gånger innan! Så om ni åker till LOndon för att gå till klubbar, ta med PASS UT!

still in bed..

Jag sitter fortfarande i min säng.. tänkte gå och ta en promenad, men det regnar ute och det känns inte så lockande.. men men, jag behöver lite frisk luft. kan ju passa på att posta louise brev, det är ju en bra anledning att lämna det "varma" rummet..

/Klara

Barnvakt.

Imorgon ska jag hjälpa louise nannymammas vän med att sitta barnvakt åt deras underbara dotter. Det kunde inte komma lägligare, jag hoppas hon betalar mig för jag behöver pengar. jag börjar ju titta runt i vårt lilla rum vad jag kan sälja.. tror ni någon vill köpa en trasig dator..?

/Klara

Bror fyller år!

Idag fyller min storebror Victor år, Grattis till dig brorsan. Ser fram emot att träffa dig över nyår! :)

Kärlek till dig.

/Klara


a cup a tea and tinie tempah.

Det är vad jag har här nu. Sitter med mitt te och känner mig väldigt engelsk. Louise har lagt lite slingor i sitt hår, och nu ska vi se på Karate kid. ciao
/Klara

Bye Bye London

Fick sms av mammsen imorse att biljetten hem till Jkpg i jul är bokad, blev så glad!:D Igår hade jag panik när jag kollade flygbiljetter, det fanns bara 2 kvar så trodde inte jag skulle hinna få tag i en, men Jipii!!

Nu längtar jag faktikst! Hoppas på att få träffa så många av er som möjligt. Nu blev det nästan lite kaos, jag som hade tänkt att jag behöver ju inte köpa några julklappar denna julen .. men ojoj nu får jag ta min nästa lön och springa in på Harrod's haha. Jag stannar mellan 22-27 dec, åker tillbaka och firar nyår här i London med några vänner, vill någon hänga på och bo hos oss så gör't!

Nu ska jag fortsätta vara glad! har köpt så jag ska laga köttbullar också.. undra om jag hinner det innan klara kommer hem, eller så får det bara bli glass .. humf

Hörs senare. Puss

/Louise


15 december.

Idag vaknade jag när Louise gick till jobbet runt sju tiden, inte mig emot. Jag har haft en avslappnad morgon med mitt kaffe och tv:n på. Nu ska jag börja göra mig iordning för jobb, sen ska jag gå och köpa lite mat för det £5 som Louise la på  mitt sängbord så jag skulle få lite mat i mig, hur underbar är hon?



Idag slutar jag tio, jultiderna har börjat, och då blir det sena kvällar. Nästa vecka tror jag minsan det är till elva vi ska jobba. Det är så kul att jobba i en affär på Oxford street.. ;) men på söndag ska vi ha julfest med jobbet, och det ser jag fram emot. De är ju så härliga dessa människor! :)

xx /Klara

Äntligen sovadags!

Vilken dag ... mycket barn, skrikande, huvudvärk, stress och hunger! Var på en Christmas Carol i kyrkan med barnen idag. De va jättesöta när de spalade på sina små fioler men sedan blev det för mycket spring i bena och vi va tvungna att gå.

På vägen hem från jobbet måste jag ta tre stycken olika tåg, efter det andra så gick jag av, satte mig på en bänk och somnade där i en halvtimma, jag va såååå trött och hade så ont i huvudet! Vaknade till sedan och hoppade på det sista tåget som og mig hem:) Nu har jag tagit mig ett långt bad för att få bort huvudvärken och det hjälpte, jag älskar att bada! Helst med bubblor och tända ljus!:D

Avslutar kvällen med en fin låt. Har lyssnat på hela Bruno Mars nya album idag, jag gillar alla låtar! Men denna är bäst än så länge 


Xx Louise

best shift.

Idag har jag haft det bästa shiftet någonsin. Jag började vid sju och slutade vid fyra. Det va väldigt skönt. Jag och Natt drack kaffe och städade kontoret lite, sen vid åtta gick jag upp och städade butiken. Vi öppnade, väldigt lugnt. Vid ett tiden hade jag lunch, kom tillbaka och hade inte ens två timmar kvar tills jag slutade. Bra dag! :)

Nu tittar jag på vänner och tar det lugnt i soffan. Ska fortsättamed det nu.

xx /Klara

Händelsernas stad

Louise är trött efter en dag på jobbet hos en ny familj
Klara är arg för hon jobbar rumpan av sig och får inget betalt
Louise har ont i lilltån, tror hon har gått lite mycket i samma skor senaste veckan
Klara läser tidningne ELLE
Louise orkar inte chatta
Klara ska börja sälja sig själv på gatan
Louise kollar scrubs, fast utan ljud
Klara sover brevid en vit julgran
Louise har öppnat sin nästsista maraboukaka
Klara väntar fortfarande på sitt paket från sverige
Louise har gått upp i vikt
Klara har gått upp i vikt
Louise har £60
Klara kan inte ens köpa en toast
Louise hade en kul vecka
Klara somnar i soffan varje kväll
Louise vill tvätta lakanen
Klara bryr sig inte
Louise bor i London
Klara bor i London
Louise vill inte va här utan Klara
Klara vill inte va här utan pengar
Louise skrattar och är glad
Klara ska upp 6.00 imorgon
Louise har tänt ljus
Klara har vart och duchat
Louise vill gå upp på toaletten men vågar inte det för hon är rädd för våra rumskompisar
Klara har hängt upp sina handdukar där Louise inte gillar att ha dem...


..en gamal bild från Club Mayfair några veckor efter att vi kom ner:)


3 Advent

REDAN! helt sjukt va tiden går fort... nu är det bara 11 dagar kvar till jul och jag har knappt någon julkänsla. Det va som jag och Lindsey pratade om idag, man kan nog aldrig få samma julkänsla här i London som i Vackra Sverige. Vi vill ha knarrande snö, många minus och rikig glögg i handen. Allt är lite halvdant här! Jag vet fortfarande inte om jag kommer hem till jul eller inte, jag vill! Måste bara fixa biljetter!! De är ganska dyra nu i juletider.

Jaja, klara har somnat i soffan, hon har jobbat idag och jag va ledig. Jag sov riktigt länge för va en kul kväll igår. Sedan mötte jag upp Lindsey i Waterloo för att kolla marknad och annat mys. Jag åt tysk stor korv och sedan gick vi vidare in mot stan. Satte oss och käkade och sedan avslutade vi med en Bio. Faktiskt min förta bio- vistelse här i London (Dåligt Louise!). Eat, Pray,Love hette filmen. Jag kom på efter första scenen att "Denna har ju jag redan sett" ..klara hade ju laddat ner den, men hade somnat när vi kollade så fick se hela denna gångn;) Inte nog med det, så ser vi en mus som sitter drevid våra säten och käkar utspillda poppcorn- fattar ni att jag fick panik eller?? Skärpning london!!

Imorgon är min jobbfamilj borta, de är och åker skidor. Men jag ska jobba hos en annan familj denna veckan istället. Ska bli spännande!

/Lusi


11 December 2010

Åh! Vilken skön dag vi har haft. Båda va lediga så vi sov ut ganska länge och har bara tagit det lugnt hela dagen. Städat lite och lagat mat. Klara har visst somnat igen, en liten nap innan det är dags för nästa träff med tjejerna! Vi ska till Studio valbonne ikväll, ganska posh måste jag säga. Du kommer inte in utan high heels och tjejerna där inne bär inte mer kläder än tre cm tyg haha! Men det är ganska kul ändå;)

Nu drar vi! See ya babe's


Hej bloggen

Nu har jag suttit och försökt komma ikapp med bloggandet! Inte lätt när man har uppehåll en vecka. Men nu tror jag att vi fått med allt faktiskt. Som sagt har det vart en underbar vecka med systrarna och far min. När de klev av tåget i Viktoria kändes det riktigt konstigt. Att plötsligt ha sin familj i "ditt rivir", där DU byggt upp ditt liv utan dem. Det blev lite missanpassat på något sätt! Men sedan va det såklart jättekul att kunna visa hur man hade det, visa det man faktiskt byggt upp själv. Då kände man sig lite vuxen helt plötsligt. Jag tror och hoppas att de är lite imponerade över hur bra vi faktiskt klarar oss och att de har något att va stolt över. Man vill ju se bra ut inför sina föräldrar;)

När de kom ner hade de tagit med sig det jag saknar mest av allt från Sverige....

O'boy, kalles kaviar och Marabou i mängder!!!!!! Underbart!

Klaras kappa, min i-Pod och i-Pod högtalare och mitt saknade Nasse-nattlinne!!

Jag har sagt ganska många gånger att vi har det så fruktansvät kallt här i vårt rum, Helene skickade med en pressent med världens mysigaste sockar!! Dom är helt underbara=)

Av Josefin fick jag ännu mer mumsig Marabou, en ELLE tidning (saknat att kunna läsa tidningra på svenska!!) Och detta fina halsbandet!:)

Det va julafton för mig!! Puss till er /Louise

GEM

Igårkväll kom Amanda hem till oss och vi gjorde oss iordning för att gå till GEM och möta upp Frida, karoline och deras vän. Det är en riktigt kul Club faktiskt, en av mina favoriter! Skit kul kväll med många händelser, sjöng Jingle Bells med Jultomten själv!


Utslagna i väntan på bussen!

/Louise

Demostration-London

I torsdagskväll efter att jag hade vart och lämnat av familjen på Viktoria åkte vi in till Oxford Circus. Utanför Top Shop ser vi bara ett hav med folk som står och protesterar. Poliserna va uppradade med utrustning och skjöldar! Det slängdes papperskorgar, skyltdockor och Top shop's glasrutor va sönder krossade. Det blev bara värre och värre, det började brinna och ännu fler polistrupper fick rycka in. Gatan stängdes av och trafiken stod still i evigheter. Affärer som låg runtomkring fick stänga igen och dra ner gallret för att inget skulle krossas.

9Detta handlade om att de höjt avgiften för ungdomars studerande. Det va lite obehaglit att va med om en sådan kaos men ändå lite spännande. Vi fick upp filmkameran och filmade lite ... ni kan ju se själva på bilderna hur det va, även fast vi låter oseriösa!



Del 2

Tisdag

Blogg hälsning



Big Ben

Italiensk resturang

Onsdag


På besök hemma hos oss

Puss /Louise


Fredag kväll!

Som sagt, det har varit så HIMLA kul at ha familjen på besök. Ni är så underbara och fina, nästan glömt bort det! Jag saknar er redan. Men det va rätt kul att få visa hur jag faktiskt kan klara mig rätt så bra utan er också;)

Men nu har de åkt hem så nu får jag ta och fortsätta med mina dumheter haha! Och del 2 med bilder kommer imorgon! Nu har jag tänt alla våra ljus här hemma, väntar lite tjejer som ska komma hit på lite fördrink innan vi går ut. Vi vet inte riktigt vart vi ska gå men det löser sig alltid! Kanske ska jag ta och skicka ett lite sms till Jordan och se vad jan har för sig ..humm

Här är en glad louise iaf

Puss

We are back!

Nu har det inte bloggats på ett tag! I alla fall inte av mig (Louise). Jag har ju haft lite av familjen här och det har vart en hektisk vecka men oj så fin. Vi har gjort lite allt möjligt och jag har hinnit med att jobba lite också. Här kommer en BILDBOMD från de två första dagarna av min vecka!

Lördag kväll


saknat dig syster

På lördagskvällen mötte jag upp pappa och karro på Viktoria Station

Letade hotell i bayswater ... första natten fick de nöja sig med ett som det droppade vatten i från taket och kacklande duvor utanför fönstret!




Tog oss till en mysig Mexicansk resturang och drack Margaritas !

Söndag



Promenad i Hyde Park

Brick Lane



Måndag



Underbara

Här är vi i Piccadilly C och Carnaby Street

Tre nyfikna barn


änglar

Puss av bartendern nr 1, 2 och 3

Vackra

...puss nr 6, 7, 9...

Massa hjärtan och glitter till er /Louise


what's next?

Här sitter jag i lägenheten, i vårt lilla hem, i London. Jag börjar nog känna mig hemma nu.
Även fast London är min kärlek för tillfället, kommer tankarna lite. What's next? blir det så när man har gjort en stor förändring och nyhetensbehag börjar lägga sig lite, att man börjar längta efter nya äventyr? Eller är det bara min rastlösa 19 åriga själ som vill ha mer? Eller är jag bara rastlös för tillfället? Är det för att klockan är kvart i elva och jag redan har sovit och troligtvis inte kommer somna på länge, som jag undrar?
Men London har så mycket mer att ge mig.

För ett par veckor sedan pratade jag med en kille på jobbet, och han undrade vad mina planer var. jag svarade att jag vet inte, men när jag är klar med London så blir det väl att åka till ett annat ställe. Hans svar va: Jag tror inte du blir klar med London, det är alldeles för mycket att göra och för mycket att se, för många människor att möta och inspireras av.
Jag tror han har rätt, London är min kärlek, och jag är inte redo för att avsluta detta förhållande än.
Imorgon har jag ett intressant möte, ska bli kul att se vad det kan leda till. kanske mer än jag är redo för..?

amanda och jag, en av de underbaraste jag träffat här i London.

/Klara


tre månader..!

Idag är det på dagen tre månader sen vi kom hit. det är också tredje gången jag har feber och är sjuk. fick sjukanmäla mig idag.. imorgon är det jag som går till superdrugs och köper vitaminer.

Louise är ute med sin familj på äventyr, jag sitter i sängen.
xx
/Klara

Underbara dag!

Jag va bara tvungen att kika in här och skriva lite! Har vart en underbar dag, jag åkte in till bayswater tidigt idag för att hämta pappa och karro där dom bor på hotell. Vi gick en sväng i solljuset i hyde park och tog lite fina bilder, kollade på konst och bara umgicks! Sen tog jag med dem till Liverpool street och Brick Lane där vi gick och kollade massa vintage kläder och åt goda korvar! Efter det drog vi oss tillbaka mot Marble Arch och Primark, vi sprang in i röran och kom ut lika fort haha! Sedan åkte vi in till Vikoria Station för att möta upp Josefin!!! Vi satt på en sports bar medans vi väntade, där får vi alla tre ett skrattanfall! Jag har alrdig vart med om liknande, va vi trötta eller onyktra?Vet inte! Men så mycket har verken jag eller pappa o karro skrattat innan. Herregud! Men underbart härligt! 

Vi tog taxi in till Bayswater och hittade en Grekisk resturang vi gick in och åt på. Jag är så glad att de är här! Blir helt varm i hjärtat! Nu är de hos mig hemma i min stad:)

Nu ska jag krypa ner så jag vaknar pigg för att gå till jobb imorgonbitti. Efter det blir det att umgås med systrana mi!

Love /Louise

LÖRDAG

Och idag kommer pappa och karolin till mig!! Imorgon kommer också Josefin! Jag längtar såååå! NU ska jag springa till jobbet, sen blir det möta upp min kära familj:D

GLAD LOUISE IDAG. PUSS

2 December 2010

Hej alla fina människor som faktiskt läser vår blogg!

Idag öppnade jag lucka nummer 2 på min chokladkalender. Klara hade köpt den som en liten överraskning igår:) Idag skulle jag haft en ledig dag men ska hoppa in och jobba några timmar. Efter jobbet ska vi möta upp några och åka och titta på julgransresning och någon julmarknad i Hyde Park. Sen ska jag åka och kika på hotell till mina systrar och pappa som kommer nu till helgen! Tror det fårbli någon stans i Liverpool Street, då är det hyfsat nära till allt och det finns mycket mysigt att göra där också. Marknader, god mat och bra affärer!=)

Längtar sååå!!! Ska bli så kul att se er igen. Puss

/Louise


glöggmys i bow.

Ja, det finns ju lite bilder från denna kväll, låt mig visa er :)


Karoline och Mo.

en amanda.

louiiise.

/Klara

Tisdag kväll.

Så igår efter att jag varit hos frissan åkte jag och mötte upp Louise vid Primark. Shoppade lite, sen åkte Louise hem och jag åkte och träffade flickorna Amanda, Karoline och Frida. vi begav oss som sagt till Zebranos där det intogs lite föda och några drinkar. Bilder följer nedan. (Och jag har inget smink på mig så jag ser sleeten ut, men ja bjuder på det )


Karoline och Amanda, två norska flickor i från Horten.

Amanda och Klara, två svenska flickor från Lidköping och jönköping.

sparris inlindad i parma skinka med hollanaisesås.


The gaals.

Drinks.

xx

/Klara


Mitt nya hår..




Jag har en frääääsig slinga ;)

tove styrke.

Lyssnar på hennes album nu på spotify, och det är ju faktikst ganska bra. förvånande, men ack så kul!

/Klara


party all the time, party all the tiiiime.

Jag är idag ledig igen. Ska gå och handla mat och laga lite middagar tänkte jag, sen åkter jag nog in och provar ett par skor på jobbet..

Igår färgade jag då håret, hade tänkt lägga upp bilder på detta men Louise har åkt iväg med kameran. så får ta det sen :)

På kvällen mötte jag upp med Amanda, Karoline och Frida för lite drinkar. vi gick till Zebranos och det va jättetrevligt! Gillar dessa tjejer mycket. och snart lämnar de mig... :(

Nu är det kaffe och vänner, ska snart ta tag i dagen.
Puss / Klara


Snöflingorna svävar utanför mitt fönster

Och som mamma Anna sa idag till barnen, imorgonbitti kanske tomtenissen har lagt ner något i er strumpa för det är första december! OOoooohh sa baranen. Och ja, imorgon är det redan första December! Mysigt, jag har längtat lite efter julen:)

Idag va klara ledig, hon va och färgade håret, jag ska inte säga hur det blev det får ni se senare, men kan säga att en slinga i luggen har en helt annan färg än resten av håret;) Jag mötte upp henne efter jag slutat och vi åkte och köpte lite grejje till vårt rum. Det blev kuddar, ljus, ljushållare och lite annat. Klara åkte vidare sen för att ta en öl med sina jobbakompisar men jag åkte hem för kunde inte vänta med att får börja fixa med rummet (Jag märker verkligen att jag brås på dig mamma!!!) Så nu efter tre-fyra olika möbleringar och flyttande på allt fick jag nog till det! Ljusen är nu tända och ja sitter och njuter med Onken Strawberry och mörk choklad:)

Mysig tisdagskväll, snöflingorna som sakta svävar neråt utanför mitt fönster gör allt ännu lite bättre. Nu längtar jag! Efter kärlek. Hjärtan

/Louise


RSS 2.0