Save life....loose phone

Ja just det! Glamde beratta om lilla handelsen i forrgar! Jag, Mia, Audrey ocg mamma Anna va vid poolen. Jag ater i poolhuset men hor hur de borjar skrika i poolen. Da har Mia simmat ut i poolen dar hon inte bottnar och kan inte simma. Jag hinner inte ens tanka utan hoppar rakt ner i poolen och far upp henne. Anna stod pa sidan och gjorde inget sa jag tvekade nte en sekund pa att hoppa i. Jag viste nar jag hoppade i att jag hade telefonen i fickan men tankte att, skit samma! Sa jaa, just nu ar den ju vatteskadad och fungerar ej! Men de skall kopa en ny nar vi kommer tillbaka till London sa dem! ..SUCK

/Louise

Los Angeles- Beverly Hills och Hollywood

HERE I COOOOOMEEE!!! Nu bar det av mot LA helt sjalv ska jag vaga mig pa en dag i finaste delen av LA. Jag ska ta mig en busstur till alla kanda stallen i Beverly Hills och Hollywood. Efter det blir det en shoppingtur i Santa Monika och efter det en svang till Venice Beach. Ska bli saaaa spannande. Tar taget om nagr atimmar :)

Puss pa er och onska mig lycka till .... /Isi :D

Los Angeles- Beverly Hills och Hollywood

HERE I COOOOOMEEE!!! Nu bar det av mot LA helt sjalv ska jag vaga mig pa en dag i finaste delen av LA. Jag ska ta mig en busstur till alla kanda stallen i Beverly Hills och Hollywood. Efter det blir det en shoppingtur i Santa Monika och efter det en svang till Venice Beach. Ska bli saaaa spannande. Tar taget om nagr atimmar :)

Puss pa er och onska mig lycka till .... /Isi :D

DISNEYLAND - Los Angeles

Godmorgon!! Nu bar det av mot Los Angeles och Disneyland med barnen wiiihoooooooooo!!!

/Louise och en exalterad caliiii

Förklaring!

Fick fragan om vem jag ar med har i USA och vad jag gor, Svar:

Jag jobbar som nanny for en familj i London. Nu fick jag folja med dem till USA pa deras semester for att hjalpa till. Jag jobbar alltsa har. Det ar tva barn, Carl com ar 2 ar och Audrey som ar 4 ar. Forst akte vi till Aspen dar vi bodde hos nagra kompisar till min jobbfamilj och nu har vi rest vidare till California :)

/LOuise

California St Barbara

Hellojjj!!! Nu ska vi gora ett litet inlagg tankte jag! I lordags landade vi i St Barbara. Vi bor i lyx delen, Monticito, langst upp pa berget. Vi har tydligen den basta utsikten fran vart hus eftersom. Tanka sig ocksa att brevid oss bor Oprah Winfrey!! Da forstar nog alla hur fint detta ar haha. Huset ar till salu och utgangs priset ligger pa $12 Miljoner ...PHUUU!! Jag tog lite kort men gar inte att ta pa hela tradgarden for den ar stor som bara den. Pa ena sidan vaxer det 25 apelsin och citron trad, pa andra sidan ar det bara massa rosenbuskar, och pa en sidan ar det typ en skog haha. Nar man ska kora upp till huset maste man forst aka igenom tva portar som oppnar sig. Sedan kor man upp genom en Alè i typ tio minuter innan man kommer fram! Jag svimmade nar jag sag allt typ.

Anyway, det ar var familj har plus en annan. Pa dagarna ar vi pa stranden eller i lekparken. Aydrey och de andra barnet Mia gar pa surfcamp pa dagarna och da har jag lille Carl sjalv. Har det ganska sa bra har:)  Men jobbar hart ocksa. Borjar jobba klockan 7.00 tills att barnen gar och lagger sig kl 8. Sedan Barnvakt varje kvall! Sa ingen tid over till mig inte haha! Har ar lite bilder ..



Utsikten fran poolhuset


Detta gast huset fick jag, med egen altan:)

Mitt "rum" ..vaknade upp med finaste utsikten

5 Miljoner Dollars hus ...och har bor lilla jag



Vi har det bra har haha. Anna berattade just vad huset kostade. Jag kunde tanka mig att det lag pa en hog summa men inte SÅÅÅ javka myckert haha... det ar helt fantastiskt fint. All inredning och dekoration ar saaaa exclusiv sa man smaller av. Allt ar verkligen perfekt gjort in i minsta detalj! Alla sovrummen har egen platt tv, badrum med jatteduschar och walk in claset! Sometimes life is good :)

/louise

USA- Aspen!


Vi ar framme i USA och allt ar bra! Men okej! Nu ser det lite batter ut an vad det ar kanska haha. Men just nu ar foraldrarna ute och cyklar och Carl har en nap sa jag passade pa att satta mig ute pa altanen och fa lite sol. Det ar hur stark som helst har! Jag ar helt rod! Anyway, dagen har varit mycket battre an igar. Da hela familjen va trotta och griniga. Jag sov tva timmar pa ett helt dygn.

Vi bor i ett jattefint hus har i Aspen hos en familj som vi kanner fran London. De ar en annan nanny med ocksa som jag kanner sedan innan. Jag delar rum med Nikki sa det ar ratt kul. Forovrigt sa ar miljön har helt fantastisk. Aspen ar riktigt vackert och valdigt varmt! Huset vi bor i ar rena lyxhuset. Alla sovrum har eget stoooort badrum, tv och walk in claset. Ska lagga upp lite bilder nagon dag. Nu ska jag hamta mig lite glass ur frysen. I USA ar glassburkarna namligen storre an en tvaliters coca cola flaska, sa nagon maste ju ata lite ;)

Hors mer imon! Puss

LOVETÖÖNT!


Men det skiter jag i!! For jag ar helt ner karad i dig. Jag vet inte vad det ar men jag far bara inte nog. Han vet inte om denna bloggen sa jag tanker att jag kan skriva vad som haha. Du ar inte alls en sadan kille jag trodde jag skulle kunna tycka om sa mycket, inte alls dena killen jag trodde skulle bli min pojkvan och det roligaste av allt, inte alls det utsendet jag faller for i vanliga fall. Men du gor mig nervos, du far mig att ma bra och det basta av allt, du far mig ALLTID att skratta. Jag ser inte att detta kommer vara langvarit men jag ar iaf lycklig for stunden:) Kommer sakna dig de har veckorna. Puss!

Torsdag - Packning

Det ska bli saaaaa spannande!!! Destenation USA blir det pa lordag. Forst Aspen och sen Californien. Jag har inte borjat packa. Idag tog jag kvallen fri och ska forsoka borja. Men kom ju pa da att jag inte tvattat ngt..aaaoootcch! Men men ingen dor val av det haha. Jag ska forsoka satta igang nu. Lite svart att slita mig fran dator och godis bara. Aja hors sen! Puss Louise

Godkvall finingar!

Jag ligger har i sangen, har oppet fonstret och kan hora alla polisbilar utanfor. London ar kaos pga demostration just nu. Det ar over HELA London. Lite obehagligt i och med att de tander pa hus och bilar.

Anyway, igar knackade det pa dorren och dar stod han med sina hundogon och bad om ursakt. Vi tog en lang promenad och pratade ut om allt. Det loste sig tillslut och jag fick pussa pa fina han igen. Det va nog det jag saknat mest haha. Sa idag stallde vi klockan tidigt, tog pa oss shorts och t-shirt och begav oss mot Liverpool street. Vi bestamde oss namligen for att aka till Adventure Island som skulle vara nagon nojespark, det sag ut att vara jattekul och jatte stort pa bilderna. Nar vi kom dit brot vi bada ihop av skratt...det va de fjantigaste vi sett haha! Mer ett tivoli, och det hade vi akt i en och en halv timma for att komma till haha! Big fail! Men vi hade mys i alla fall. Akte nagra grejer som vi bada holl pa att spy efter haha. Vi spelade pa olika grejer och det slutade med att jag kom hem med TRE stycken jattenallebjornar!! Jag som aldrig brukar vinna :D Visar mer bilder imorgon.

Davron sitter i vardagsrummet med mina flatmates och kakar just nu, men jag och mina nallar sager godnatt och sov sott! Puss /Louise


WAYFARER

Jag har velat ha ett par solglasogon lange nu, alltsa ett par som jag inte har kopta pa H&M for £3 haha. Sa jag gick in i en butik och testa lite. Expiditen tyckte defenetift att jag skulle skaffa mig ett par Ray Ban's Wayfarer's sa det va det jag kom hem med haha. I dooo love them sa jag ska forsoka halla hart i dem. De kostade £140 men va latt vart det :)


/En liiiiite gladare Louise


ANTLIGEN!!!

Har jag fatt tillbaka min Blackberry pa forsakringen!!! Tillslut fick jag den efter mycket krangel och laaaaaaang tid. Men det va vart det for nu slapp jag ju kopa en. De ar skitdyra haha. Sa nu har jag en telefon mina vanner haha. Mitt nr ar det som jag hade innan: 07412 926669

Wiiiihooooooo!

Louise

Skriver av mig lite

Javla skitdag idag och javla skitkvall igar. Bara en person har í London som kan fa mig sa arg, ledsen och besviken. Antar att det kanske ar lite overdrivet fran min sida ocksa kanske eftersom att han ar den som star mig narmst har och sa tar man val ut extra mycker aggressioner pa den personen. Jag vet inte men blir sa irriterad for ibland kanns det som att han inte fattar nagonting! Om det m ar nagot han gor fel sa skyller han pa att det ar en killgrej och att han inte tanker pa vad han sgaer/gor ibalnd. Javla bortforklaringar hela tiden! Jag ar tjej, inte dumi huvudet! GAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!

Aja ska forsoka inte tanka pa det, men inte jattelatt! Idag och imorgon och ar iaf mina lediga dagar och vi hade massa planer eftersom jag aker ivag nasta vecka. Men skitsamma jag far hitta pa ngt annat. Humm...kanske tar en langpromenad i Hyde Park.

Ha en bra dag //Louise


4 August 2011

Jag lever! Jag mar bra! :) Har inte tid for verken blogg, skype eller samtal nu fortiden haha! Eller om jag ska va arlig har jag ingen telefon for tillfallet.

Nu i helgen skulle jag och Davron ta oss till Brighton for en liten utflykt. Det va 27 grader och stekhett. Da ar det saklart forseningar pa tagen sa vi kommer aldrig fram till Brighton. Men hoppade av i ett stalle som ocksa lag vid kusten. Det hette Eastbourn som va jattefint, vi badade och solade och at pa en jattemysig italiensk resturang senare. Dar borjade agaren prata med oss for han tyckte vi verkade som ett sant gulligt par haha. Han sa att det los om oss haha. Anyway sp va det kaos nar vi skulle ta oss hem, det va namligen fortfarande forseningar. Jag kan bara saga sahar, varan hemresa ingick  5 olika tag och 3 gansla langa taxiresor....kl 6 pa morgonen va vi hemma haha. Vi va fan ute pa flygplatsen Gatwick det sista. Men det va kul, vi forlorade bada telefonerna ocksa..bada va Davrons haha.






Nagra bilder fran Eastbourn:)

RSS 2.0