Lite tarögd ...


24 Röda stora rosor...detta vad den buketten som damen inne pa Interflora gav till mig nar jag skulle hamta ut blommorna. Jag fick en klump i halsen och blev nastan tarögd. Aldigt fatt sahar fina blommor innan. Helt underbara, fran en het underbar pojkvan! Ska satta dem pa min byra sa jag kan somna och vakna till dem varje dag.

Louise

Mocca blazer and boots


Fick en jattefin moccaimiterad kavaj av mammsen i sommras nar jag va hemma pa besok. Alskar den! Den ar sa harlig i fargen och blir sa tuff till vad du an tar pa dig. Satte pa mig ett par shorts och ett par boots som jag kopte i LA. Jag ar ledig idag sa ska ta tag i massa som bara legat och vantat. Sa ska jag ga och hamta ut blommor ocksa...Davron hade tydligen skickat blommor till mig i fredags men jag va inte hemma sa far ga och hamta dem nu!

Puss <3

Friends With Benefit

Valdigt bra film! Kolla pa den gott folk :) Jag grat till och med en skvatt. Bara ett litet filmtips sahar pa kvallskvisten!

Nattiiiii Louise

Jobb intervju!

Mandag = ledig dag for Louise jansson Eklund. Skont att slippa stressiga mandags monar ska ni veta hoho! Jag far alltid sa mkt gjort ocksa, gick upp tidigt stadade mitt rum, tvattade alla mina klader, vackte davron (som sover laange!) sen akte pa jobbintervju, gick och handlade mat, sen hem och spelade basketboll med davron i var egna basketbott court uranfor huset (!!) sen gick till banken och gjorde arenden dar sedan hem lagade mat och nu tittat pa Friends With Benefit. Harligt!!

Ja just det va ju arbets intervjun jag skulle beratta om. Det va pa Pasha Resturant pa Glocester Road, i Kensington, alltsa valdigt nara dar jag bor. Det ar en jattefin resturang med mellan ostern meny. Intedningen ar helt underbar valdigt mycker farger, kuddar och ljus. Intervjun gick bra och valdigt fort. De vill att jag kommer och provjobbar imonkvall. Dock sa tror jag inte att jag ar intersserad av att jobba dar. Kandes inte som om det skulle passa mig. Jag far se om jag gar dit imorgon!

Louise

inflyttad I mitt nya rum!

japp! det va inte langt jag behovde flytta alla mina grejer, tack och lov. ;ag har fatt tagit over min gamla flatmate scott's rum. det ligger pa nedevaningen i kates hus. det ar helt okej, jag har min egna balkong dar soleen lyser in sa skont pa morgonen. det kanns helt fantastiskt att antligen fa ha ett eget rum!!! jag kommer doxk behova betala €€€€500pund/manad vileket ar lite mer an vanligt. men det ar latt vart det!!
igar akte jag och davron till ikea for att inhandla lite smatt o gott. vi kom hem med en hel del grejer, jag bestamde mig for att jag ville ha en "malm"byra med mig hem. sa davron stackarn fick bara den hela vagen hem och va helt bla pa armarna nar vi kom hem haha. iigarkvall skulle jag satta ihop den forbenade byroladan. da fanns det ju inga verktyg med sa jag knackade pa varenda granne! tillslut fick jag tag i en som hade bada hammare och skruvmejsel, kanon!! dock sa borjade grannarna banka i vaggarna nar jag satte igang hammra, det tog inte lang tid innan det knackade pa en pa dorren....haha. effter 2h fick jag ihop den! stolt som bara den ;) tar bild senare!
louise

hm..

Varje SÖNDAG Louise ? ok..

Boot Camp i Hyde Park

Yes! Imorse steg jag jag och Kate upp for Boot Camp kl 7AM i Hyde Park. I vanligtvis sa ar det en grupp pa typ tio pers och en personlig tranare som leder. Men nejda, idag va det bara jag kate och var PT. Jag kan bara saga att detta va fan nagot att bita i, han korde totalt slut pa oss!! Nu en timma efter sa ar jag helt mör haha. Dock sa kanns det valdigt skont nu efter. Detta ska vi gora varje sondag och tisdag morgon.

Jag borjar jobba kl 12 idag sa jag ska slang pa mig lite klader, aka in till Chelsea och fixa lite arenden innan jobbet. Ska satte mig pa Starbucks och ta mig en rejal frukost ocksa =) Hoppas ni far en bra dag! Det ska jag ha, det borjade perfekt hihih!

Louise

Telefoner alltsa!!

Okej!! Da va min nya BlackBerry borta igen ...jaa ni vet den jag fick for en vecka sedan! HUR I HELVETE LYCKAS JAG??? Den maste ha glidit ur fickan pa tunnelbanan. Gudarna vill inte att jag ska ha en telefon. Thats it! Men jag hade ju fortfarande kvar min BB som ar vattenskadad fran att ha hoppat i och raddat ungen i poolen. Sa jag lamnade in den sa den ska va lagad och klar tills ikvall, woohooo!!!


Louise

Men hallååå eller !!!

Louise har, fan va ballt klara! Jag ar helt imponerad av att du fatt detta jobbet:D haha alltsa jag ock klara traffas ..men ansalange sa har det varit i onykters tillstand haha. Skarpning pa det. Anyway sa har vi haft valdigt roligt. Ar sa glad att hon ar tillbaka i stan!!

Maste bara tillagga. Just nu lever vi (jag!) bara livet, allt ar valdigt enkel just nu! Vi har skitkul och jag bara alskar att bo i London. Tanker ofta pa hur allt bara rullar pa har. Allt gar sa fort och tiden bara springer ivag. Men nu har jag trottnat lite, jag vill ha utmaning! Jag maste fa nagot att bita i..just darfor sitter jag som en galning just nu och forsoker komma pa vad det ar jag vill gora. Jobb eller plugg? Sverige eller England? INGEN ANING!


En valdigt rolig onsdag och en galen fredag ..haha

söndag igen.

Oj, en vecka går så fort.. Jag vet att jag lovade att uppdatera om jobb och boende, men det har kommit så mycket ivägen, förlåt.

Nu har jag precis städat heeela lägenheten. Det behövdes verkligen, och då har vi bott här i två veckor imorgon. haha.

Tänkte börja med att berätta lite om jobbet då..

Så jag har ett betalt internship, tror att det kan översättas med lärlingsjobb?, på Cartoon Network Nordic.
Min uppgift är att skriva manus på svenska. Så här har jag förklarat vad jag gör, så vi får se om ni förstår i skriftspråk:

När ett program är slut, och det kommer till eftertexterna, då brukar oftast den rutan zoomas ut och bli liten, och brevid kommer det upp en annan ruta som visar vad som kommer näst. Då säger också en röst något om programmet som kommer. Det är Det jag skriver. Det kallas för squeezes. Det är i största grad mitt jobb, sen så ska jag också lära mig att göra promos, som man visar inför när ett nytt program ska börja sändas osv.. Sen blir det översättning av manus och liknande till svenska.

ja, typ så. några frågor? haha

Klara

guess who's back?

Ja, kanske inte så svårt när det stod i inlägget nedan att jag var tillbaka, men här är jag.
Klara Rognstad, tillbaka flyttad flicka i London.

Igår var det exakt en vecka sen jag kom tillbaka, och jag ber om ursäkt att jag inte har skrivit inlägg innan, men det har varit mycket att tänka på. Det är nytt jobb, ny lägenhet, nya flatmates som är underbara och som jag vill spendera tid med. Folk att se igen och ja, ni fattar. Jag har egentligen inte tid att skriva nu heller, ligger i sängen lite små bakis med Polly brevid mig och ska strax in i duschen. Vi ska släpa våra kroppar till Forever 21 som tydligen har slagit upp dörrarna här i London sen jag flyttade. Men, imorgon är det söndag och då kommer jag ha all tid. Så om jag ger er utförliga detaljer och bilder om lägenhet och jobb då, blir ni glada då?

ok, got to run.

Love ya!
Klara


Fredag och 26+

Jaha ni! Kna ni tanka er att det ar sa varmt i London! Just nu ser jag fram emot en hel helgs ledighet. Ska bli sa skont efter att ha jobbat 2,5 veckor i sträck. Jag ar helt slut faktiskt haha. Ikvall ska vi ut till Klubben Maddox dar Davron jobbar som PR manager. Det bjuds pa middag och sedan efter ar det nattklubb. Ska bli kul att dansa lite:) Det basta av allt ar att allt ar gratis! Betalar inte ett ore for varken mat eller dricka! Perfect ;)

Btw sa har klara flyttat tillbaka hit till London!! Jag ar saaaa glad. Traffade henne igar och det kandes hur bra som helst. Nu ar det som det ska vara igen. Ar sa stolt for hon har bade fixat kanon lagenhet och ett kanon jobb!! Massa grattis ...och jag tycket allt hon borde borja skriva blogginlagg ....!!!! Puss

RSS 2.0