9 månader har vi delat detta huset. Detta rummet. Denna sängen

..bara en inflik..

/L

Mer grädde åt folket!

Jaha, da hade man inte varit hemma sedan söndags. Fastnade hos Davron, han bor med så himla sköna folk. Nästan alla är franska och alla jätteroliga. Igår lagade jag köttfässås till ALLA 10 PERSONERNA i huset! Tänkte göra upp för att jag invaderar deras hus. Jag körde på pappas härliga recept med bara massa grädde och ketchup! De tittade på mig väldigt konstigt när jag började hälla i grädde i köttfärsen.. men aj vad fel dem hade! Det lämnades nämligen inte en liten smula kvar av maten;) Nöjd Louise!! Skriv om recept önskas!

Idag är ju ytterligare en ledig dag, just nu sitter jag och tittar på vad tomt det börjar bli i rummet.. kan inte riktigt fatta att Klara ska dra om två dagar.. har inte riktigt fattat. Tror inte jag kommer fatta förens hon faktikst åkt. Konstigt känns det. Lustigt. Lite nervöst.

/Louise


Last Day!

Okej, nu gör vi det här. Sista dagen på Office. För att förklara lite från förra inlägget.. Detta stället som jobb funkar inte, men det gör ont att lämna alla dessa människor. Alla fina, underbara.. Men nu så, jag går in och gör mitt sista shift på Office. Jag trodde inte detta skulle hända. haha.

/Klara

2 dagar..

Japp, går nu in på mina två sista dagar på Office. Detta känns helt sjukt. Imorgon blir det leaving drinks för mig, herregud. Åtta månader kommer till sitt slut, och det var verkligen på tiden. Det är tråkigt att se hur en person lan förstöra så mycket..

Puss och Kram Klara


29 Maj 2011

Hej på er allaihopa!! Jag vaknade upp har för en stund sedan. Stannade uppe ett tag igar och lyssnade live Swedish House Maffia! Haha ah eller Davron (pojken jag spenderat senaste veckan med haha) va på konserten sa han ringde mig om och om igen sa jag bara kunde ligga i sangen och latssas att jag va där haha. Gulligt! Annars sa har helgen varit bra. Igår satt jag barnvakt och tittade på fotbillen, hur grymt va det inte dåå?? Barca barca barca säger jag bara!! Och fredagen spenderade jag ju med KLara och en harlig utgång på det. Det va precis som hon sa, vi avslutade som vi började vår resa! Hade skitkul på Zebranos:)

Idag ska jag städa lite och fixa. Skont att bara vara hemma lite for en gångs skull! Jag har inte riktigt fattat men jag är ju ledin nu till och med fredag nasta vecka! Huuuuuurrr skont???  Undra vad jag ska hitta på..

Kram /L


Roses are red..

eller i detta fall rosa. haha.
Igår fick jag en ros av en kille för att han tyckte jag var så söt, haha!






/Klara

Zebranos.

Igår möttes jag och Louise upp efter hennes jobb för ett glas vin, som tillslutade på Zebranos dansandes som vi aldrig har dansat förr. Va riktigt kul, men oväntad kväll. Sista kvällen för mig och Louise ute tillsammans i London för den här gången. Kul att avsluta där vi började detta äventyr, Zebranos. haha. Dom kände fortfarande igen oss..  ;)



/Klara

testing testing

skulle bara kolla har om det funkar att gora inlagg pa bloggen fran min blackberry! och det funkar ju utmarkt!!! wooohooo!! har ar en bild fran igar med :)

Inget mer problem?

Efter mejl fram och tillbaka med blogg.se kundtjänst, tack för hjälpen och effektivt svarande, tror jag att problemet ska vara borta? Hoppas det iaf. Om det fortfarande kvarstår, släng in en kommentar. :)

/Klara

Tidsinställt inlägg - test.

Jag vill bara kolla om det funkar att tidsinställa inlägg, så detta är ett test ;)

Problem med bloggen..

Det kommer upp att man måste ange ett lösenord för att läsa bloggen? Det har blivit något fel då bloggadressen de hänvisar till inte är vår, vi jobbar på att lösa detta. Men det räcker att klicka på krysset så kan ni läsa bloggen ändå, men vi ska försöka fixa detta :)

/Klara och Louise

"today I don't feel like doing anything..

I just wanna lay in my bed.." Jag citerar Bruno Mars idag, en ledig dag och jag vill inte göra någonting. Men jag ska tvätta, städa och börja packa. Inte många dagar kvar, och lika bra att göra det jag kan göra nu, för att minska på sista minuten stressen. Haha.



/Klara

Godmorgon solstrålar :)

Kan säga att jag inte är van vid att vakna så här tidigt, men nu är det andra dagen i rad och det känns helt okej ;) haha.

Och till er som undrar, det är Louise som skriver alla dessa inlägg fulla med känslor och sånt, det har ju aldrig varit min grej.. haha. Men jag är ganska glad jag också ;)

/Klara


Just Love This Feeling

Jag har bara en sak i huvudet just nu. Bara en person i huvudet just nu. Vi hade vår första dejt ett par dagar sedan. Efter den dagen har vi träffats varje dag. Känns helt sjukt att känna såhär för någon man träffat fyra gånger. Kan inte släppa varandra. Jag kom inte på bussen förens kl halv 3 igår kväll. Vi gick bara runt på londons gator, höll varandra i handen och pratade om allt. Det är de vi gjort de senaste dagarna. 

Fick just ett text...där han skrev att han saknar mitt skratt och leende. Att han saknar hålla om mig och spendera tid med mig. Igår när vi stod och sa hejdå pratade vi om hur ovanlig situationen är, hur vi kan ha blivit såhär på så kort tid. Han kramade då om mig och sa att han hade kunnat stå så en evighet. Detta låter ju jättetöntigt... men det är såhär jag känner.. kan ju knappas va kär efter såhär kort tid, men kan ju inte riktigt styra över de här känslorna.. jag är bara väldigt glad:)

Kram♥

Va??

Vad är detta? Jag ska till Sverige om en och en halv vecka, detta ingår inte i planen.. Pappa, du kanske får din bilresa genom frankrike över till england ändå ?



/Klara

hej hej !!

Hon får meddelanden sent på kvällen då man ser att hon småler när hon läser dem. Hon tittar sig en extra gång i spegeln innan hon springer iväg för att träffa honom. Hon pratar massa strunt. Hon använder ordet mysigt och sjunger högt hela morgonen. Hon spenderade hela torsdagen med honom. Hon ska spendera hela nästa torsdag med honom. Vad har hänt med klara hummmmm.....

/Louise


Söndag!

Idag mås det mycket bättre! Ingen feber eller halsont längre, skönt! Jag Ska springa till jobbet idag eftersom jag fick va ledig igår. Ska se om jag hinner möta upp Gabbi och Ellen som är här över helgen. Ta en fika eller något hade varit trevligt:) Hoppas allihop får en bra dag! ¨

/Louise

Det händer lite grejer här ska ni veta...på kärlesfronten. Vill ni veta??

sägnen?

Louise, det stavas sängen..
Älskar dig <3

Tacky?? Det tycker inte vi ..


Sjuk sjuk sjuk

Känns SKIT TRÅKIGT att vara sjuk på sin lediga dag! Jag är helt död, legat i sängen hela dagan. Feber, halsont och sprängade öron..inte tala om snor i näsan. Seeeeegt!!! Aja får väl se det bra i det.. man får ligga i sängen hela dagen haha. Det ända är att jag inte kan slappna av jag blir så stressad för jag vet att det är massa saker jag måste och borde göra! Hoppas ni har en bättre dag!

Krya på mig! /Louise

Grattis på födelsedagen kära mor♥

Ville bara säga det! Älskar dig och saknar dig massa massa massssaaa!!

En bild från när jag va hemma i julas...vackra du!


Faith??

Har fått frågan om att berätta lite mer hur det gick med tube-flirten jag hade. Som sagt fick jag reda på att denna härligheten tråkigt nog hade flickvän som han även bor tillsammans med. Det är ju inte det lättaste att träffa varandra då.. som han skrev till mig "I still can't stop thinking about u but I have to be careful Louise". Han sa att de går igenon en tuff tid just nu och han ångrar att han flyttade ihop med flickvännen. Än så länge har vi bara textat med varandra..båda vill ses men vi vet inte hur vi ska få ihop en träff...Kanske "råka" springa på varandra i affären. Han frågade om jag ville ta ne drink med honom i lördags men då jobbade jag. Det är lite tråkigt när det dras ut så på tiden...men det lustigaste hände häromdagen!

..Jag gick på tunnelbanan efter jobbet och satte mig på mitt vanliga säte, jag va jättetrött så jag satt och lutade mig mot min arm och halvsov. Några tunnelbanestopp efter ser jag denna Kevin kliva på tåget. han sätter sig på exakt samma ställe där han satt förra gången vi träffades och jag satt exakt på samma ställe som förra gången. Jag blev jättechockad och nervös så utan att tänka på det fortsatte jag blunda.. ni vet när det blir sådär nervöst så man vet inte vad man ska säga/göra. Jag är medveten om att han sitter där men va säker på att han inte såg att det va jag för jag satt med armen uppe. När vi kommer fram tilll vårt gemensamma stopp reser han på sig och går av.. säkert i väntan på att jag också ska gå av. Jag råkar åka vidare till nästa stopp.. väl framme får jag ett text som lyder ..

"Hey, were u just on the train? Have u forgotten what I look like maybe? How wierd though that we were on the same part of the train again....."


Bästa väckarklockan..

När ens mor ringer och väcker än :) Hade det varit hemma i Sverige, och mamma hade ringt och väckt mig hade jag troligtvis blivit galen, haha. Men nu är det det bästa som kan hända, att någon från ens familj ringer och väcker en på morgonen. Underbart!

Idag är en spännande dag, men jag berättar mer när jag kommer hem..

/Klara

När Londonlivet suger..

Ikväll var jag tvungen att säga hejdå till ännu en vän, Denny åker till Colomiba. Han är tillbaka en vecka i London, men då är ju inte jag här. Ännu en vän som man inte vet när man får se igen.. Detta är verkligen nedsidan till att göra sådana här saker. Jag kommer sakna han så otroligt mycket! Jag bara hoppas jag får se han i höst igen. Han sa att han skulle försöka vara här när jag kommer tillbaka, det hoppas jag verkligen.

Kan inte förstå att jag om två veckor ska behöva säga hejdå till alla de här underbara människorna.. Som Denny sa till mig ikväll: Detta har varit min familj under ett års tid, och nu ska jag inte se er varje dag mer...
Jag håller med till 100 %! Att lämna allt detta skrämmer mig så otroligt mycket...


Jag, Denny och Amanda..

/Klara

Kanye West,

Han må vara en idiot, men bra musik kommer ur han. Det går inte sticka under stolen med!

Har haft en underbar helg med fröken Ekström på besök. Hur underbart är det inte att vi ses om två veckor igen i Sverige? Det är vad jag kallar lyx! Gå in på hennes blogg för att se lite bilder, då jag inte har haft kameran med mig..

Nu tänkte jag bjuda på dessa Kanye West låtar som får mig på bra humör, först ut är ET med Katy Perry, en annan favorit. Sen är videon sjukt snygg också!




Sen har vi självklart All of the lights med Rihanna och Kid Cudi och vocals med massa fler artister! Ni som känner mig vet att Rihanna är en stoor favorit för mig, hon har länge varit min idol, så hur fel kan detta bli egentligen? Men låten är faktiskt riktgit bra, så lyssna och njut. Varning för att videon kan orsaka epilepsianfall!




Där är det, mamma och pappa, ge dom en chans ;)

xx Klara

15 May - BRICK LANE




Köpte ett sött halsband. Med en fin ballerina på.
En fin bild på söTa paret

Johanna klara monika Abdoul Daniel

Cute

en jättemarräng!!!


/Louise

Beanässås- SOM VI LÄNGTAT!


Johanna hade tagit med sig såsen hemmifrån och jag kan ju säga att det va uppskattat!! Hon lagade kyckling och klyftpotatis också, Yummie Yummie!!! Nu har båda två deckat igen.. en i sängen och en i soffan. Alla mätta och goa:) Nu ska jag också krypa ner..

/Lollo

LÖRDAG IM IN LOVE

Kom just hem! Jag har jobbat hela dagen. Vi skulle testa på att baka chokladbollar. Jag satte på Audrey och Carl varsitt förkläde och satte fram alla ingredienser på bordet. Det slutade med en väldigt irriterad Louise haha. Carl hälde ut kakao över hela köket och Audrey hällde i sig allt strösocker. Även de sötaste barnen kan vara små monster ibland haha! SUCK! Men de blev goda i alla fall:) Efter bakandet tog jag med dem till Army Museum.. där sprang de runt och va tillslut jagade av både mig och en museevakt haha.. Men bra dag i alla fall!

Johanna och Klara har deckat, för mycket shopping?? Ikväll ska vi dra ut till Wiskey Mist med några av mina vänner. Så sk väcka dem här strax så vi kan börja göra oss redo:D

/Louise

En dag på stan :)

Nu ska jag och Johanna ge oss ut på äventyr på staden. Det blir shopping och alla grejer. Ikväll blir det party!
Ciao!

London's sayin goodnite

Vaknade klockan 09.00 åt lite kelloggs med mjölk och sedan bar det ut på ett träningspass i Viktoria Park. Sprang ut på en runda till vår marknad här på Roman Road och kom hem med två blusar och ett par shots.

Sedan bar det av till Viktoria station för att hämta upp Johanna som kommer från Malta. Det blev två öl och massa prat. Sedan vidare till Pizza Express för lite käk. Vi drog hem senare för en myskväll, alla jättetrötta!!

Tar det lugng just nu, jag äter B&J, klara läser svensk tidning och Johanna dricker Rose och är sofistikerad, härligt1

Miss Malta

Snart är hon här!!!


Tre Veckor..

Om tre veckor sitter jag på flyget hem till Sverige.. Hur sjukt är detta? Det är med så mycket blandade känslor jag för detta.. De två första veckorna ska bli underbart, att få vara nära min familj igen som jag saknar så mycket. Men att lämna alla här, det får det att knyta sig i magen. Detta är hemma nu med.. I London har jag haft min första "egna" lägenhet och mitt första heltids jobb. Det kommer bli jättekonstigt att lämna detta..

Men sen väntar ett nytt äventyr i Norge som kommer bli spännande. Det kommer nog bli en bra sommar :)

/Klara

Wonderbra- Eva Herzigovas

Det var en stor kampanj för Wonderbra på 90-talet då supermodellen Eva Herzigovas va ikonen. Hennes barn går på samma skola som Audrey Igår träffade jag henne. Anna stod och pratade med henne en stund sedan när jag och Carl va påväg till en lekgrupp gick vi tillsammans! Hon hade på sig midjehöga, utsvängda jeans, någon tröja och pilotglasögon. Där gick hon med några leksaker i handen efter att ha lämnat av sitt barn på skolan. Vi pratade lite om Carl och att han snart skulle börja skolan.. blev ju nervös haha! Ballt!!

Eva Herzigovas



Godnattiss!

Skulle bara kilka in och säga godnatt. Jag har precis duschat och ska krypa ner och sova. Klara är ute med sitt jobb.. tror jag. När jag kom hem efter jobbet drog jag på mig kläder och gick ut och tränade och sedan städade jag vårt rum olus i garderober och byråar så nu är jag dööööööööd.

Imorgon taggar vi till för då kommer denna enda från Malta på besök, ska bli skitkul:D

En bild från sommaren 2008 hemma hos Johanna! Alla ser sååå små ut haha! Va det samma kväll vi klippte av Klaras hår tro??

/Louise

Buzzin..

Detta är morgonen för er att släppa loss!



/Klara

My tubeflirt has a girlfriend

..haha ja, det av väl det jag ville säga. Klart och tydligt! Han säger att de har en tuff tid just nu. Han säger att han inte kan sluta tänka på mig och vill träffas ändå. Playi'n with fire???

/konfundersam L

Tortellini..

Ja, det var det jag hade i min kyl, så det fick bli det till frukost.. Ganska tragiskt? men gott :) haha.
Jag vaknade vid åtta, kunde inte sova mer så gick upp, gjorde allt som jag gör på morgonen, och har sen en timmas tid varit redo för att gå till jobbet, och det är en timma kvar tills jag måste gå. Jag börjar bli trött igen, inte bra.. ! haha.

/Klara

Charmen med London

Igår mötte jag upp Monika och hennes pojkvän för att dra till Kevin och ha en trevig kväll med mat och fotboll. Vi var 7 pers, en från italein, en från polen, tre från frankrike, en från sverige och en från portugal. Vi lagade Kevins franska favoriträtt, ris och köttgryta till middag. Till efterrätt hade vår italienska vän slängt ihop en slgs chokladkaka. Vi öppnade en flaska vin och satt och pratade till sent. Kevin tar sedan fram gitarren och tillslut sitter vi alla och spelar och sjunger låtar som Brown eyed girl och John Mayer. Underbart!

Jag sätter verkligen värde på kvällar som denna. Så himla mysigt! Inte mins lärorikt och underbart att alla är olika nationaliteter, alla med olika bakgrund. Där sitter vi i samma rum och har skit kul med någon man aldrig skulle träffat om det hade varit hemma i jönköping. Detta är charmen med London. Jag vill ha mer sådana kvällar.. ja så får det bli!

Natti louise


Hejj på er!!

Just skypat med Ida. Nu ligger jag här och tänker på hur konstigt men underbart det är. Min bästa vän och ändå har vi har inte pratat/sätts på snart fem månader. Även fast vi är lång ifrån varandra kommer hon alltid finnas nära hjärtat. Konstig men fin vänskap. Hon är ju Ida, behöver inte säga mer.

Nu ska ska jag sätta på mig träningskläder och ut och gå, bra start på veckan! Hejsvej!!!!

LOUISE

Härlig helg!

Denna helgen va toppen, i fredags satt jag barnvakt men på vägen hem hittad ejag ju en liten flirt! I lördas bar det av till Kate efter jobbet som fyllde 20! Vi hade liten fördrink hos henne sedan drog vi vidare till Club Wiskey Mist i Mayfair. En riktigt grym klubb med bra musik. Där dansade vi loss i VIP avdelning och hade jättekul;) Riktigt lyckad kväll!!

Söndagen drog jag till IKEA för att dämpa en plötslig hemlängtan. Käkade köttbullar och köpte lite grejer till lägenheten. Myyyyyyyyyyyyyyyys! /Louise

En bild från lördags!

Kate jag och Danie

1234

Rubriken har absolut inget att göra med detta inlägget, då detta är ett typiskt Måndagsinlägg, haha.
Denna vecka blir en bra vecka, jobb fram tills onsdag, och på Torsdag kommer Johanna! :D Det ska bli så kul!!

/Klara

Babysitter..

Det är jag det. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Kings Road och satt barnvakt. Mamman är helt underbar och barnen så söta. De sov igår då jag kom vid tio, eller nästan alla. Den äldsta killen va vaken så han fick sitta och titta på tv med mig ett tag, tills han somnade i soffan. Då väckte jag han och han gick snällt upp och la sig i sängen. Om man hade varit så smidig när man va liten, hade inte det varit underbart Mamma och Pappa ??Haha.

Mamman och hennes kompis kom hem runt halv två, de är så härliga så vi satt och pratade ett tag, och vid två satt jag på bussen på väg mot Bow. Detta resulterade i att jag va hemma runt halv fyra.. Jag är ganska trött nu, men är inte kaffe en underbar uppfinning? ;)

Jag borde egentligen göra mig iordning för jobbet.. Men jag tror jag skippar mascaran och sitter här med mitt kaffe i några minuter till...


Dett föll ett underbart Sommarregn igår natt när jag gick hem..

/Klara


early morning..

Det måste vara något i luften. Somna sent, vakna tidigt. Jag vet att detta är något som är normalt för mig, när jag fick i skolan.. Men sen jag började jobba heltid så har jag varit dötrött på kvällarna.. Nu är det en period där jag inte kan sova. Att vakna tidigt har aldrig varit ett problem för mig, men det brukar vara till ljudet av min väckarklocka. Nu vaknar jag av mig själv runt sju varje morgon, försöker somna om, sover typ i en halvtimme och sen är det bara att gå upp.. Det är väl våren?


Tänkte lägga in en bild på en soluppgång, men detta är väl  när solen går ner?
/Klara

Tunnellbane kärlek

Sprang till tunnelbanan efter jobbet ikväll. Sätter mig ner på första lediga säte jag ser. Mitt imot mig möts jag av de finaste ögonen. Jag tittar på honom och ser att han ler och jag fastnar med blicken och kan inte annat än att le tillbaka. Jag känner hur jag blir röd i hela ansiktet och vet inte riktigt vart jag ska fästa blicken, blev ju lite pinsamt när han satt precis framför. Under 40min sitter vi och tittat på varandra till och från. Jag blev ju helt pirrig i kroppen, han va så himla fin! Tänkte att jag kanske på ett smidigt sätt skulle skriva ner mitt nr och ge till honom lite diskret innan jag hoppar av. Jag grävde efter en penna i väska men den fanns såklart inte där när man behövde den. När jag närmar mig min station och ska gå av tittar han på mig och ger han ett sista leende och reser på sig. Ja men halååååå han skulle av vid samma stopp. Vi hoppar båda av, vetand om det båda två. Han sneglar bakåt och jag hör hur han tyst frågar"How r you?". Jag blevju såklart skitnervös och skitnödig. Min mun blev helt torr så att prata va fan omöjligt haha.

Jag fick fram att jag just hade suttit barnvakt. Han berättade att han varit på någon mat-grejj med hans resturang för han jobbade som kock. Kevin hette han... och han skrev just ett text som löd "Would love to meet u sometime If you want to?"

Måste ta reda på meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:D /Louise


oh no..

Nu är det slut på ledigheten och dags för jobb igen. Har varit skönt att vara ledig i två dagar, men det är alltid lite segt att gå tillbaka till jobbet igen..
Nu är det jobb fram tills torsdag, men då kommer ju Johanna vilket jag längtar sååå mycket till! :)

/Klara

Brixton.

En ledig dag, och jag har fortfarande inte tagit av mig pyjamasen. Men nu blir det ändring. Jag åker till Kate i Brixton och hänger lite :)


Cecilia, jag, Amanda och Kate en kväll i Camden.

/klara

Tinsel Town.

Ja, istället för fjärillar blev det Tinsel Town, en restaurang med amerikanska influenser, och de bästa Milkshaksen, helt klart!
Mötte upp min kompis från jobbet som hade lovat mig att visa mig detta stället. Och sen skulle han följa med mig till fjärillarna, men tiden gick allt för fort. Det sista insläppet på muséumet var vid 17.15, och vi kom dit 17.17, så det blev inget med det. Men en trevlig dag var det allt. :)
Får ta fjärillarna imorgon :)

Har också nu bokat biljetten hem till Sverige. Den 2:a juni 9.20 från Heathrow Airport bär det av. Skrämmandet, men ska bli skönt att komma hem lite.
Pappa informerade mig också om att det fakiskt är restaurangen jag ska jobba på som syns på bilden jag lagt upp innan, det är den gula. Men bara för er har jag ringat in den och skrivit en förklarande text ;)

a
Fint va??
/Klara

Natrual History Museum.

Det vill jag besöka idag. Dom har en utställning just nu om fjärillar, hur fint?

Sen ska jag besöka en vän som sitter och svettas och ï ett bibliotek någonstans i London.. Alla dessa exams dom har nu, önskar det va jag. Jag ser det iaf som mitt uppdrag att distrahera lite, och kanske kan jag lära mig något, va ett tag sen sist.. haha.



/Klara

Har tröttnat..

..Inte på London. London kan man inte tröttna på. Men på MITT liv här. Jag känner att jag står och stampar i samma lerpöl hela dagarna. Känns som om det aldrig händer någon nytt!
Jag menar inte att jag kommer få det bättre för att jag flyttar hem eller till någon annan stad. Känner bara att jag saknar vissa saker och att detta inte riktigt är vad jag vill göra just nu. Jag vill ha ett jobb dit jag kan gå och säga godmorgon till alla mina arbetskompisar. Jag vill ha min egna lägenhet där jag kan möblera om hur mycket jag vill. Jag vill ha en egen stor mjuk säng. Jag vill bo nära en affär där man kan handla mat som är annat än, inplastad färdiglagad korv i korvbröd. Jag vill ha personer i närheten. Jag vill ha vänner i närheten. Jag vill ha familj i närheten. Jag vill ha en torktumlare.

Jag kom hit för att uppleva, träffa massa nya människor och utvecklas. Allt detta har jag gjort, och jag är såå glad för det. Jag vet att det är fyskäms att klaga på ett sådant liv jag lever just nu. För ska jag vara ärlig har jag det väldigt bra om jaa tänker efter. Men måste man nöja sig med det?? 

JAG HAR KLI I BENEN  /Louise


egentligen ingenting att säga..

Men sänder en hälsning till er som läser. Ha en fin dag!


1




/Klara

Härlig dag!

Vaknade runt 10 tiden, tog på mig gympadojjorna och va ute och gick i 45min. Hem duschade och sedan väntade flingor med jordgubbar. Klockan 13 åkte jag till jobbet. Tog med barnen till Buttersea Zoo. De har alla möjliga roliga djur. Åsnorna är mina favoriter:)

Hittade på aftonbladet-
Powerwalk- Bästa träningen!! Det handlar om 4-veckors programmet! Ut och gå i rask takt 30 min varje dag i 4 veckor. Varje vecka ökar du farten, mer fokus och för varje vecka lägger du till 10 minuters gång! 1 kilo per vecka går du då ner!!! Jag tror absolut på detta, tycker ni också ska testa! Det är faktikst riktigt kul också!
(Bild:Louise)


Happy days!

Förövrigt, nästa vecka kommer denna tjejen hit, hur kul?? Har saknat henne massa, ska bli underbart att träffa henne igen. :)

/Klara

It's official..

Igår lämnade jag in min uppsägning, säger man så? Iaf, den 31 maj kommer vara min sista dag på Office, och troligtvis så lämnar jag London den 2:a juni..

Jag kommer spendera min sommar i Arendal, Norge där jag ska jobba under två månaders tid. Det är spännande, och jag ser fram emot det, samtidigt som jag är livrädd. Jag kommer sakna alla underbara människor jag mött här så otroligt mycket. Men som jag sa till dem på jobbet, jag och London är inte klara med varandra så jag kommer tillbaka i höst!

Som en tjej på jobbet sa, 'Jag är så glad för dig, ett nytt äventyr för Klara, Underbart!' :)



Arendal

xx Klara

Ny Dag

Jävla deppig jag låter då ...men ibland känner mn det man känner. Vaknade upp idag med liiiite bättre humör. Alla känner sig väl lite ensam ibland I guess??

Helgen har varit helt okej! Fredags va jag ledig, senare på kvällen blev det Bio. Vi såg Fast and Furious som jag rekommenderar!!!! Lördags jobbade jag hela dagen och sedan satt jag barnvakt hela kvällen.
I dag är jag ledig, vet inte vad jag ska hitta på. Det är ju fint väder ute, så min plan för idag kan ju slänga sig i väggen. Hade nämligen laddat upp med massa filmer, så tänkte springa ner och köpa affärens ALLA onyttingheter och ligga hemma hela dagen haha. Nej det får bli en Powerwalk istället!! Missade ju både fredags och lördsgs.

Vad gör ni en Gudadag som denna?? /Louise

Check It Out

det har varit tyst..

men här är jag ! haha.

Sitter här, som vanligt, med kaffekoppen och har tv:n på låg volym då Louise sover. Ska göra mig iordning för jobb strax. Idag va första morgonen på lääänge som det faktiskt va svårt att gå upp ur sängen.

Efter jobbet igår gick vi ut, men jag drack inte (!!). Tror jag fick nog i Torsdags för ett bra tag framöver.. haha!

Pappa ringde med :) Vad är detta att norge går och slår sverige i hockey?? Jag va i chock, helvetet frysit till is än ? ;)

Nu ska jag hoppa upp ur soffan, Ciao Bella!




/Klara

I väntan på något gott..

Sitter i vår säng just nu. Sitter här ensam i väntan på att något ska hända tror jag. Känns som om jag är den enda människa i denna stora staden som sitter ensam just nu. Klockan är 00.23. Det är lördagskväll. Sommarvärme utomhus. Sitter här och är arg på mig själv. Försöker övertala mig om att inte känna allt för mycket. Glömm det som hände igår. Glömm det du trodde skulle hända.

Ibland önskar jag att det fanns ett lätt sätt att glömma. Just nu har jag bara gömt allt. De ligger ändå där och skaver. Jag vet inte om jag är arg eller om jag är ledsen. Besviken kan man väl säga. Och arg på mig själv. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Dock så visste jag vad jag gav mig in i. Blundade väl för alla Om och Men. Blev vll blind av charmen. Jag hatar sådant! Timmarna har vandrat förbi långsamt idag.. väntat på något som jag vet inte kommer hända. Fan vad man kan gå och plåga sig själv. Idiotiskt!

Fan för den som kom på "spelet". Och fan för man faller för det.

Nu ska jag släcka lampan, stänga av Melissa Horn. Ska stänga av mobilen, gömma den någonstans. Sedan ska jag sova jättegott.

L


RSS 2.0