Art, Dance or Music?

Kan inte bestämma mig vad jag ska satsa på! Ska man ta en målarkurs? Gå med en grupp ut i London, sitta på byggnader och måla av, skissa och skapa? Hur härligt låter inte det? Eller ska man ta dansklsser? Finns allt mellan balett och R&B, låter ju skit kul! Sedan finns det sånggrupper och gitarr lektioner! Det är verkligen något jag skulle vilja göra! Eftersom jag inte har ngn gitarr här och saknar det så mycket. Har ju aldrig tagit någon lektion i gitarr, kansle dags att göra det! Vill göra ALLT och MER! Dessa saker är ju det jag gillar att göra mest, det är det som får mig att slappna av, glömma tiden och drömma mig bort i det man skapar, vare sig det är dans, konst eller musik. Allt är lika funktionellt.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kan inte bestämma mig, Louise's estetiska sida SKRIKER just nu!!! Måste få göra någonting med den NU! Jogga är inte samma sak..

Ska åka ta en dansklass nu, Amanda tippsade mig om en sida som heter Pineapple. Man går in på sidan, kollar upp ett pass och sedan åker man bara dig och dansar, betalar när man kommer dit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0