Happy Valentines Day


Vill bara slänga en hälsning till alla ni fina personer där ute. Älskar er och tänker på er. Massa hjärtan till er. Idag är kärlekens dag, och det ska tas vara på!! 

 ....saknar dock gelehjärtanen man brukar få :'(

Pussar och krama Louise


Kommentarer
Postat av: .

Hej, jag och några kompisar ska snart åka till London. Tänkte bara kolla i fall ni hade några tips om vart man ska spendera nätterna? Och ni kanske ha något tips om något ställe vi absolut inte får missa ;)



Tack!

2011-02-14 @ 16:54:28
Postat av: Louise!

Hej! Va kul att ni frågar! Om ni vill bo billigt men centralt ska ni välja något i Bayswater. Där finns det i alla prisklasser! Även Paddington kan du bo hyfsat bra och väldigt centralt för £20/natt!



Om ni är i våran ålder, runt 20, skulle jag dra mig till shopping-gatan Oxford Street, och affären Primark. Ta en sväng i Hyde Park med en pick-nick. Åka till Harrods och kollla allt ballt! Åka turistbussen om ni vill, då får ni ALLA sevärdigheter på en resa! Åka till Camden Market i norr, jättekul marknad. Eller varför inte Notting Hill, och Portobello Road market!!



Finns massa kul, beror på vad ni gillar!



På kvällrna tycker jag ni sätter er på en mysig pubb eller gå till något bra dansställe. Om ni är 18 år kommer ni in över allt! Det finns clubbar överallt!



Hoppas ni fick lite bra info=) Krams /Louise

2011-02-14 @ 21:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0