monday morning!

tja rå! ;)

Det är måndag igen, veckorna går så sjukt fort!
Louise har åkt iväg till barnen, och jag ska snart iväg till mina skor.. Snacka om att vi har två helt olika dagar att spendera, varje dag.. haha.

Igår köpte en kund 6 par uggs av mig, det är typ 1000 pund, det tyckte jag va sjukt. Hon vill inte ge lite pengar till mig..?

Pratade med mamma igår kväll och pappa nu, det känns bra. tror det kan bli en bra dag.
Puss på er /Klara

Kommentarer
Postat av: N

Hej :) Ska åka till london över nyår och undrar om ni kan tipsa om något bra hostel ni bodde på de första dagarna? Mvh N

2010-11-22 @ 18:18:07
Postat av: Louise

Hej N! När vi kom ner bodde vi i Paddington på väldigt billigt hotell,lika billigt som ett hostel, de hette Dolphin's och Tony's. De ligger precis brevid varnadra och kostade ungefär £20 per natt vilket är väldigt billigt här. Sen bodde vi på ett hostel i Piccadilly också, det va rena mardrömmen! Det hette Piccadilly In! Så jag rekommenderar de första hotellen jag sa :)



Krams / Louise

2010-11-22 @ 22:13:58
Postat av: N

Okej, tack för hjälpen :)

2010-11-23 @ 19:09:59
Postat av: Elin Dahlbäck

Hej Klara! Hur går allt? Låter iaf som att ni trivs! :) Tittar i på eran blogg lite då och då.. blir såå sugen på att dra iväg!

Säljer du skor? Jag döör va kul! Är det svårt att få jobb? Känner att jag måsta ta tag i mitt liv och vidga mina vyer lite. haha Älskar London och om det är möjligt att få jobb ganska smidigt hade det ju varit toppen!



Jag och en kompis funderar på att åka över en helg efter jul.. Hur bor ni? Tänkte om man hade fått våldgästa er. haha betalar ju självklat.



Ta hand om dig och häls L!

pusspuss

2010-11-24 @ 16:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0